Responsabilitatea, o calitate necesara indiferent de job

Scris de miruna

Categorii:

Responsabilitatea, o calitate necesara indiferent de job, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=4)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
     3 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

Inainte sa incepi un nou job, probabil ca stii deja ce-ti doresti sa obtii in urma activitatii pe care o vei desfasura. Poate ca ai anumite visuri pe care vrei sa le indeplinesti, cum ar fi cumpararea unei case sau avansarea rapida in cariera.

 

Indiferent de locul de munca, responsabilitatea este o calitate esentiala pentru a putea sa obtii cele mai bune rezultate, prin care arati ca esti determinata sa dai tot ceea ce ai mai bun. Daca-ti dai silinta inca de la inceput, nu doar ca vei face o impresie buna, ci iti vei crea si un mod de a actiona bine conturat, prin care poti depasi provocarile, indiferent de natura acestora.

 

In cele ce urmeaza, poti afla mai multe despre ce inseamna responsabilitatea la locul de munca si cum poti sa obtii cele mai bune rezultate in cadrul activitatii de model videochat.

 

1.Responsabilitatea la locul de munca - aspecte importante, indiferent de domeniu

Cand incepi un nou job, este important sa stii ca asumarea responsabilitatii este un pas esential pentru a avansa rapid si pentru a obtine castigurile dorite, nu doar in relatia cu angajatorul, ci si pentru a-ti organiza mai bine activitatea si pentru a da tot ce ai mai bun.

 

Mai intai, trebuie stabilit ce este responsabilitatea la locul de munca. Desi nu are o definitie fixa, pentru ca depinde de situatiile concrete, aceasta presupune îndeplinirea sarcinilor care ti-au fost alocate conform fisei postului si asumarea actiunilor pe care le faci ca parte a activitatii tale lucrative. 

 

Responsabilitatea include latura sociala, morala si legala, care presupune sa faci ceva pentru ca este corect sau conform legii, si calitatea de a fi de incredere, atat fata de coechipieri, cat si fata de superiori. Astfel, construiesti treptat integritatea profesionala, prin intermediul careia obtii respect, atat in interiorul companiei, cat si in afara acesteia.

 

Pentru a face cea mai buna impresie, ia de la bun inceput in serios programul de lucru si incearca sa implinesti cat mai bine ceea ce ai de facut. Mai ales in primele saptamani, daca esti intr-o perioada de proba, trebuie sa faci cea mai buna impresie. 

 

In afara acestui lucru, trebuie sa arati si dorinta de a face totul din ce in ce mai bine. Pentru a putea sa-ti imbunatatesti continuu modul de a lucra, comunica cu cei din jur, pentru a primi sfaturile necesare, atunci cand nu esti sigura cum ar trebui sa procedezi.

 

Un alt aspect important este responsabilitatea pentru propriile actiuni. Nu este indicat sa dai vina pe altcineva sau sa gasesti scuze, ci sa accepti ca ai gresit, atunci cand este cazul. Daca fiecare angajat face acest lucru, se poate crea un mediu de lucru placut si eficient.

 

Iata cateva lucruri  pe care sa le faci, pentru a fi responsabila la locul de munca:

 

 • cunoaste-ti activitatea si fa-o bine, dandu-ti silinta;
 • gandeste-te la responsabilitatea morala – daca ai vreo obligatie fata de companie sa actionezi intr-un anumit fel sau vreo motivatie personala care iti ghideaza decizia;
 • asuma-ti si luarea deciziilor complicate, atunci cand e necesar.

2. Responsabilitatea modelului in domeniul videochat - de ce este importanta

In videochat, daca doresti sa devii un model de succes, este necesar sa-ti asumi responsabilitatea inca de la inceput. Acest lucru se datoreaza faptului ca este nevoie de determinare, pentru a deveni cea mai buna varianta a ta in fata camerelor.

 

Trebuie sa fii constienta tot timpul ca succesul dorit nu vine neaparat de la primele ture, ci este nevoie sa faci imbunatatiri mici in mod constant pentru a obtine rezultatele asteptate, urmand sfaturile echipei de training, care iti va da cele mai bune sfaturi.

 

2.1. Responsabilitatea fata de angajator – ce trebuie sa ai in vedere legat de cariera ta de model

 

Responsabilitatea se manifesta, ca in orice domeniu, si fata de angajator. Acest lucru presupune onorarea sarcinilor de lucru in mod corespunzator, conform discutiei de la interviu. De la inceput, poti pune intrebarile carora nu le-ai gasit raspuns pe site, pentru a afla tot ce trebuie sa stii.

 

De asemenea, responsabilitatea la munca, atunci cand esti model videochat, se refera si la disponibilitatea de a lucra 7 ore pe tura. Trebuie sa tratezi acest job ca pe oricare altul, de aceea este nevoie de dedicare, pentru a obtine castigurile dorite. 

 

Nu poti atrage atat de multi clienti daca ai un program neregulat, pentru ca membrii au de multe ori anumite ore la care intra, astfel ca poti sa-i fidelizezi doar daca esti prezenta cat mai des online.

 

Mai ales la inceput, pentru a-ti crea o fidelitate mai mare printre membri, acestia trebuie sa te remarce printr-o prezenta constanta. Cu cat apari mai des in fata camerelor, cu atat imaginea ta si modul de a interactiona se vor intipari in memoria cat mai multor persoane.

 

Tot aici trebuie mentionat si faptul ca nu se poate lucra de acasa, pentru ca modelele care aleg aceasta optiune dau un randament mai scazut si nu pot sa-si imbunatateasca atat de bine abilitatile printr-o indrumare atenta.

 

Trebuie, asadar, sa ai posibilitatea de a lucra in locurile special amenajate din cladirea de lucru, pentru a beneficia de cele mai bune conditii, atat in ceea ce priveste desfasurarea interactiunilor cu membrii, cat si tehnologia necesara. 

Activitatea ta de model presupune mai multe „sarcini” de lucru, prin indeplinirea carora iti vei creste semnificativ veniturile obtinute in cadrul turelor:

 

 • atragerea cat mai multor membri;
 • cresterea venitului obtinut de la fiecare membru,
 • fidelizarea acestora.

 

Poti indeplini aceste obiective atat prin calitatile personale, cat si prin metodele aflate de la traineri, pe care trebuie sa le pui in practica cu seriozitate, pentru a obtine rezultatele scontate. Astfel, nu doar ca-ti cresti prestigiul propriu, ci si pe cel al studioului, pentru ca devii, in cadrul acestuia, un model de top apreciat pe site-urile pe care apari.

 

In primele zile online, vei fi asistata mereu, mai ales daca esti model nou, pentru a trece cu usurinta peste eventualele dificultati. Trebuie sa fii deschisa la sfaturi si sa te gandesti ca toate lucrurile care-ti sunt recomandate sunt menite sa te ajute sa obtii cel mai bun efect in fata camerelor.

 

Acest lucru nu inseamna ca este dificil sa urmezi instructiunile venite din partea echipei de training. Scopul acestora nu este sa te modeleze conform unui tipar prestabilit, ci sa-ti puna in valoare calitatile naturale.

 

Fiecare model vine de la inceput cu propria sa personalitate, care poate fi pusa in valoare in interactiunile cu membrii dintr-o anumita nisa. De aceea, este nevoie doar de retusuri privind prezenta pe camera, care iti evidentiaza trasaturile naturale, si de invatarea unor tehnici utile.

 

In cadrul trainingului pot fi incluse si sesiuni de imbunatatire a nivelului de limba engleza, daca ai nevoie de acest lucru. Asadar, trebuie sa aloci ore in plus, peste program, pentru a participa la aceste cursuri si pentru a arata ca esti responsabila si ca doresti intr-adevar sa avansezi rapid, pentru a-ti atinge obiectivele.

2.2. Responsabilitatea fata de cei cu care interactionezi – cum sa ai cele mai bune rezultate

Mai departe, trebuie sa intelegi ce este responsabilitatea fata de cei cu care interactionezi in timpul turelor, atunci cand incepi o cariera de model videochat

 

In general, este important sa ai, indiferent de persoana cu care vorbesti, o atitudine deschisa si sincera. Aceasta este o calitate foarte apreciata de membri, pentru ca de obicei doresc sa creeze o legatura cu modelul caruia se adreseaza, pentru a reveni in mod constant.

 

Aspectul fizic este o componenta semnificativa, dar pentru a atrage un admirator este necesar sa construiesti o relatie bazata pe incredere, cu o tenta de flirt, ceea ce il face pe un membru sa te caute mereu.

 

La inceputul activitatii tale, iti va fi creat un profil de model, care presupune o descriere initiala si stabilirea caracteristicilor care te vor defini pe site-urile pe care activezi. Acesta tine cont mai ales de trasaturile si calitatile tale individuale, care te fac sa te detasezi in imaginatia membrilor. 

 

Responsabilitatea de a fi deschisa si de a arata cat mai multa sinceritate in fata camerelor este legata si de acest profil, pe care este necesar sa-l confirmi. Acesta trebuie sa reprezinte cat mai bine activitatea ta, pentru ca admiratorii sa poata crea intotdeauna o legatura intre acesta si modul in care te-au perceput.

 

Nu in ultimul rand, responsabilitatea are legatura si cu parcursul tau profesional, pe care trebuie sa-l construiesti conform unui plan bine stabilit. Acest lucru inseamna a-ti cunoaste nu doar calitatile, ci si defectele si a incerca sa remediezi neajunsurile, pentru a ajunge acolo unde-ti doresti.

 

Cel mai bine este sa-ti alegi un obiectiv cat mai inalt in cadrul activitatii de model videochat, spunandu-ti ca vrei sa ajungi in topul agentiei si sa urmezi toti pasii necesari pentru a reusi acest lucru, precum:

 

 • dezvoltarea celor mai bune abilitati de comunicare;
 • imbunatatirea desfasurarii interactiunilor si a show-urilor;
 • acumularea tehnicilor folositoare in domeniu.

3. Responsabilitatea studio-ului fata de model - cum iti sunt asigurate cele mai bune conditii de lucru

Responsabilitatea nu este doar a modelului, ci si a studioului pe care acesta il alege. Trebuie sa te asiguri, inainte de a-ti incepe activitatea, ca-ti sunt oferite cele mai bune conditii, pentru a putea obtine castigurile dorite. Iata cele mai importante aspecte:

 

Trainingul

 

Mai ales pentru modelele noi, trainingul este un pas esential in definirea celei mai bune imagini in fata camerelor de filmat. In special la inceput, este nevoie sa ai la dispozitie ajutor permanent, pentru a putea sa treci peste dificultatile pe care e posibil sa le intampini in primele zile de activitate.

 

Alegerea site-urilor

 

Este de preferat ca studioul sa fie flexibil in ceea ce priveste alegerea site-urilor. Acest lucru presupune, daca nu ai mai lucrat in domeniu, ca esti repartizata acolo unde poti sa-ti pui cel mai bine in evidenta personalitatea sau, daca ai experienta, ca participi tu insati la selectie.

 

Site-urile pot fi premium sau freemium, in functie de preferintele modelelor si de modul in care lucreaza studioul. La Kendrastudio, se pune accent pe a doua categorie, care ofera modelelor posibilitatea de a castiga mai multi bani.

 

Profilul de model

 

La studioul unde intentionezi sa lucrezi ar trebui sa se puna pret pe dezvoltarea calitatilor personale ale fiecarui model. Nu este bine daca se pune prea mult accent pe uniformizarea aspectului fizic si a modului de a interactiona, pentru ca astfel nici castigurile nu vor fi atat de mari, pe cat s-ar putea. 

 

Confidentialitatea completa

 

Un studio de incredere ofera confidentialitate pe toate planurile. Exista intr-adevar sanse minime ca cineva din Romania sa-ti descopere activitatea, daca doresti sa nu se afle, anume printr-un soft special. 

 

Niciunuia dintre modele nu i s-a intamplat, insa, ceva neplacut, deoarece doar cunoscatorii domeniului ar sti cum sa foloseasca un astfel de program. Asadar, sansele de a fi descoperita activitatea ta de catre persoane apropiate sunt foarte mici. Materialele foto si video sunt, in plus, sterse la finalul colaborarii.

 

Siguranta locului de desfasurare a activitatii

Spatiul unde-ti desfasori activitatea de model trebuie sa fie dotat cu aparatura necesara bunei desfasurari a turelor. Este cel mai bine atunci cand tehnologia de la studio se schimba constant, pentru a face fata noilor cerinte de performanta. De asemenea, este important sa poti primi ajutorul tehnic de care ai nevoie, pentru a putea sa intri online fara probleme.

 

Atunci cand lucrezi ca model la un studio, ai avantajul si ca iti poate fi pus la dispozitie materialul pentru realizarea decorului, inclusiv a spectacolului de lumini. Astfel, poti sa te desfasori intr-un cadru placut si profesionist.

 


Acestea sunt cateva aspecte de luat in considerare despre ce inseamna sa fii responsabil la locul de munca. Cunoscandu-le, poti incepe cu incredere un nou job. Mai ales cand esti la inceput intr-un domeniu precum videochat-ul, este important sa-ti arati dorinta de a te perfectiona continuu.

 

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!