Ridicarea sanilor – Sfaturi si informatii utile

Scris de miruna

Categorii:

Ridicarea sanilor – Sfaturi si informatii utile, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
  0 => 
    array (size=4)
      'url_meniu' => string '' (length=0)
      'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
      'sectiuni' => 
        array (size=3)
          0 => 
            array (size=4)
              ...
          1 => 
            array (size=4)
              ...
          2 => 
            array (size=4)
              ...
      'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

Ridicarea sanilor este o procedura la care recurg din ce in ce mai multe femei care sunt nemultumite de aspectul zonei mamare. Dat fiind ca aceasta poate suferi modificari de-a lungul timpului, interventia de acest gen poate fi benefica pentru pacienta, din mai multe puncte de vedere. Increderea in sine este importanta si, deseori, se afla in stransa legatura cu astfel de detalii fizice – de aceea, este bine sa gasesti variantele optime pentru a te simti multumita de corpul tau.

 

 

In acest articol, vei afla tot ce trebuie sa stii despre ridicarea sanilor!

1. Ridicare de sani – Ce presupune aceasta interventie?

Operatia de ridicare a sanilor este o solutie la indemana pentru cele care isi doresc o remodelare a zonei respective – fie pentru rezultatul estetic, fie pentru beneficiul medical. Metodele de lucru se pot adapta in functie de dorintele si caracteristicile pacientei, insa pasii de baza pe care trebuie sa-i urmezi sunt:

 

  • Consultatia

 

Daca esti hotarata sa pornesti in aceasta calatorie, mai intai trebuie sa te consulti cu medicul specialist pentru a opta pentru cele mai bune solutii. Este recomandat sa fii extrem de deschisa in discutia cu el si sa incerci sa cuprinzi in cuvinte tot ceea ce te nemultumeste, dar si ceea ce ti-ai dori de la procedura. Tot in cadrul intalnirii, vei vorbi cu chirurgul despre forma si volumul pe care le vrei, iar el iti va da detalii importante despre modul de desfasurare a operatiei, riscurile posibile si modalitatile de recuperare postoperatorii. Nu te sfii sa ceri informatii suplimentare – medicul sta la dispozitia ta si are datoria de a-ti clarifica toate nelamuririle.

 

  • Operatia

 

Operatia propriu-zisa poate avea diferite grade de complexitate si poate dura intre  2 si 4 ore, in functie de factorii implicati in proces. Nu trebuie sa te temi de aceasta interventie, fiindca ti se va face o anestezie generala – asadar, vei fi inconstienta pe tot parcursul procedurii. De regula, perioada de spitalizare poate varia intre 24 si 48 de ore, conform recomandarilor medicului specialist. Metodele pentru ridicarea sanilor sunt, in linii mari, aceleasi, si tin de repozitionare si ajustare, cu sau fara folosirea unui implant. Ramane la latitudinea ta sa alegi ceea ce ti se potriveste, tinand cont, bineinteles, de sfaturile chirurgului.

 

  • Aspecte postoperatorii

 

Dupa operatie se va vedea o mica cicatrice, care se va estompa in timp, iar durerile sunt usor de suportat. Doctorii se vor asigura ca totul este in regula, inainte de a te externa – asadar, nu te  ingrijora, fiindca iti va fi supravegheata evolutia pe toata perioada recuperarii, prin controale periodice, la intervale regulate.

2. In ce situatii poti opta pentru o ridicare de sani?

Ptoza mamară (lasarea sanilor) este un fenomen care poate aparea odata cu sarcina si alaptarea, slabirea calitatii tegumentului, variatiile de greutate sau avansarea in varsta – acestea sunt cele mai frecvente cauze care pot conduce catre un astfel de proces. El se caracterizeaza prin scaderea fermitatii si a tonusului pielii – astfel, volumul si aspectul general se pot modifica, contribuind, din punct de vedere psihologic, la scaderea respectului de sine. Conform medicilor, mamelonul ar trebui sa se situeze, in mod ideal, la aproximativ 18-22 cm de mijlocul claviculei – insa, acest lucru se poate schimba in functie de constitutia fizica si proportiile corporale ale fiecarei persoane in parte. Cu cat sanii au un volum mai mare, cu atat creste probabilitatea ca ei sa se deformeze, capatand un aspect lasat.

 

Asadar, daca observi o astfel de transformare radicala, poti opta pentru aceasta procedura. Inafara de factorul estetic, există si cel medical – sanii grei si lasati pot cauza afectiuni dermatologice, respiratorii sau de postură. In anumite cazuri, aceasta operatie se poate combina cu cea de mastoreductie (micsorare a sanilor), care iti poate aduce nenumarate beneficii pe termen lung.

 

Ca femeie, te poti confrunta cu o multime de nesigurante care tin de felul in care arati – incearca sa te documentezi cu privire la diverse teme care tin de feminitate si de modul in care poti gestiona sentimentele pe care le ai, in raport cu cei din jurul tau. Este recomandat sa te informezi cat poti de bine – poti afla, impreuna cu Kendrastudio, care sunt cele mai populare subiecte de discutie care te pot ajuta in acest sens.

 

 

Prin urmare, daca ai decis sa faci acest pas, obtine, in prealabil, toate detaliile de care ai nevoie. Fie ca vrei sa faci aceasta procedura din ratiuni estetice, fie ca vrei sa te protejezi preventiv de posibile afectiuni medicale, important este sa fii sigura pe tine si sa actionezi rational si just. Insa, inainte de toate, fii constienta de frumusetea ta si de faptul ca nu este obligatoriu sa te aliniezi unui standard general – fiecare corp este armonios in felul sau si este unic prin caracteristicile lui. Evalueaza-te la adevarata ta valoare si fa ceea ce te face fericita!

 

 

 

Sursa foto: shutterstock.com

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!