Salariu videochat. Plata de 4 ori pe luna

Afla care este salariul unui model online la Kendra Studio si cum poti primi in videochat plata de 4 ori pe luna, imediat dupa angajare.

Salariu Videochat

In primul rand, atunci cand vorbim despre salariu videochat ne exprimam cumva gresit. Salariul este o suma de bani pe care o poate lua doar un angajat. Intr-un studio de videochat, tu esti propriul tau sef, ceea ce inseamna ca iti poti alege singura programul si tura pe care vei lucra. In plus, te vei bucura si de alte beneficii pe care nu le vei avea la alte locuri de munca.

 

Asadar, vom folosi cuvantul “comision” atunci cand vom vorbi despre salariu videochat, acesta fiind un termen care defineste mult mai bine modul in care este platit un model.


 

Comision Videochat

Comisionul unui model de videochat cu plata de 4 ori pe luna este de 50% in majoritatea studiourilor de videochat din Bucuresti, iar cu bonusuri poti ajunge la 60%.

 

Exista studiouri care spun ca ofera un comision mai mare, dar acestea sunt studiouri mici care nu au un plan de business real. Studiourile de acest tip apar si dispar de pe piata in fiecare saptamana, iar daca iti doresti stabilitate si calitate, nu ar trebui sa le iei in calcul.

 

Un studio de videochat serios are in spate o echipa profesionista care se ocupa de toate aspectele necesare pentru ca tu sa ai succes.

Un studio de videochat serios iți oferă o echipa mare in spate ce se poate ocupa de toate aspectele pentru ca tu sa performezi cu succes si anume:

Echipa unui studio de videochat

Traineri de tura

Sunt cei de la care inveti tehnici avansate care te vor ajuta sa ajungi un model de top in cel mai scurt timp.

 

Pe langa trainerii de tura, intr-un studio de videochat cu plata de 4 ori pe luna se mai gasesc si persoane cu functii administrative, manageri, contabili, personal curatenie etc.

 

Fotograf

Daca vrei sa ai succes in aceasta activitate si sa ai un salariu videochat mare, va trebui sa faci poze profesioniste si sedinte foto repetate.

 

In cazul in care credeai ca nu ai nevoie de fotografii, aminteste-ti ultima data cand te-a atras un produs al unui magazin online care avea o poza urata… Exact, niciodata!

Make-up artist

Fie ca ai nevoie de machiaj de fiecare data cand intri online, fie ca vrei doar de cateva retusuri sau ai nevoie de un sfat pentru a te pune mai bine in valoare, un make-up artist este nelipsit in videochat, iar la Kendra Studio il vei avea la dispozitie in fiecare zi, fara sa scoti niciun ban din buzunar.

Suport tehnic

Intr-un studio de videochat legal si profesionist, vei lucra cu calculatoare care trebuie sa functioneze perfect. Internetul de cea mai buna calitate si toata aparatura de videochat trebuie sa mearga struna. De aceea, un studio de videochat are nevoie de suport tehnic permanent.


Cel mai mare comision pe care il poate oferi un studio sau salariu videochat, asa cum esti obisnuita sa ii numesti, este de 60% din incasari. In acest mod, studioul este profitabil, avand o echipa muncitoare din care si tu vrei sa faci parte.


 

Aplica acum
Studio Videochat plata lde 4 ori pe luna

De ce sa alegi Kendra Studio?

 De ce sa alegi Kendra Studio?

Kendra este cel mai mare studio de videochat cu plata de 4 ori pe luna din Bucuresti si chiar din Romania.

 

Daca vei face parte din echipa noastra, vei putea pleca la sfarsitul fiecarei saptamani cu bani acasa. La un studio de videochat mare precum Kendra lucreaza multe tinere multumite de conditiile excelente si seriozitatea de care a dat dovada de-a lungul timpului.

Ce inseamna un studio de videochat cu plata de 4 ori pe luna?

Ce inseamna un studio de videochat cu plata de 4 ori pe luna?

Atunci cand vei lucra ca model online la Kendra, cel mai mare studio de videochat cu plata de 4 ori pe luna din tara, la sfarsitul fiecarei ture de lucru vei pleca acasa cu banii pe care i-ai facut in ziua anterioara.

 

Banii se ofera pentru ziua anterioara, deoarece suntem un studio de videochat care lucreaza legal si nu ne asumam riscuri inutile care pot crea instabilitate pentru modelele noastre. In cazul unui studio videochat cu plata de 4 ori pe luna, aceste riscuri provin din calcule gresite care pot duce la erori financiare.

 

Asadar, in fiecare zi, departamentul nostru contabil calculeaza cu atentie incasarile din timpul zilei anterioare si face platile modelelor online. In acest mod ne asiguram ca facem totul corect pentru tine.

Cine beneficiaza de salariu videochat cu plata de 4 ori pe luna?

Cine beneficiaza de salariu videochat cu plata de 4 ori pe luna?

Le oferim aceasta facilitate modelelor noi, la inceput de drum, care au o situatie financiara dificila si care au nevoie de ajutor rapid pentru a se „pune pe picioare”.

 

Pe langa acest beneficiu, venim in sprijinul modelelor la inceput de drum si cu o oferta in ceea ce priveste recuzita. Asadar, noi iti vom returna pe loc 50% din banii pe care ii vei cheltui in prima luna pentru a-ti achizitiona tinutele.

 

Astfel, ne asiguram ca, desi poate ai o situatie financiara delicata, vei detine tot ce ai nevoie inca de la inceputul carierei tale, deoarece aceste detalii te vor ajuta sa ai un salariu videochat mare si sa evoluezi rapid ca model.

Ce alte bonusuri mai poti primi?

Ce alte bonusuri mai poti primi?

Optiunea de videochat cu plata de 4 ori pe luna este una dintre ofertele pentru care poate opta un model online la inceput de drum, dar nu singura. Pentru a ne asigura ca acoperim toate nevoile, avem 3 oferte disponibile pentru modelele noi, din care poti alege doar una:

 

  • Videochat plata de 4 ori pe luna
  • Salariu minim garantat de 5000 de lei
  • Procent de 60% din incasari

 

Vei putea alege una din aceste facilitati inca de la interviul de angajare. Poti opta pentru oferta care crezi ca te va avantaja cel mai mult la inceputul carierei tale ca model de videochat.

Cat poti castiga din videochat la Kendra Studio?

Mai jos, poti vedea o scurta estimare a sumelor de bani pe care le poti castiga din videochat, in functie de nivelul limbii engleze, de aspectul fizic, de timpul lucrat si de seriozitate:

 

~1000$

 

Fara cunostinte de limba engleza, cu un aspect fizic ingrijit, 77 ore online in doua saptamani.

 

1000 – 2000$

 

Cunostinte minime de limba engleza, aspect fizic ingrijit, 77 ore online in doua saptamani.

 

2000 – 5000$

 

Cunostinte medii de limba engleza, aspect fizic ingrijit, 77 ore online in doua saptamani.

 

~ 8000$

 

Cunostinte medii de limba engleza, aspect fizic ingrijit, 77 ore online in doua saptamani si vechime 6 luni in domeniu pe aceleasi conturi.

 

~ 10.000$

 

Cunostinte medii de limba engleza, aspect fizic ingrijit, 77 ore online in doua saptamani si vechime 1 an in domeniu pe aceleasi conturi.

SKY IS THE LIMIT…

 

Cunostinte avansate de limba engleza, aspect fizic ingrijit, minim 77 de ore online in doua saptamani, vechime 1 an in domeniu pe aceleasi conturi si prezenta constanta la program.

Prin urmare, daca iti doresti sa faci videochat cu plata de 4 ori pe luna si sa castigi sume mari de bani, alege Kendra Studio, cel mai mare studio de videochat freemium din Romania!

Aplica acum