Sfaturi videochat si păreri ale unui model de top

Vezi ce spune Marilena, unul din primele modele de videochat la Kendra Studio, cu incasari de 20000$ lunar.

 

 

Cand am inceput colaborarea, noi eram un studio de apartament iar ea abia ajunsese in capitala, isi cauta cazare si o oferta buna de angajari videochat  Bucuresti.

A ajuns in familia Kendra, am ajutat-o pe cat de mult posibil, iar 3 ani mai tarziu ea este unul din modelele de top din tara iar noi am devenit cel mai mare studio de videochat freemium din Romania.

Am evoluat impreuna si azi suntem pe locul 1, acolo unde am visat cu teama încă de la început.

Sunt fericita ca am ajuns in cea mai buna echipa unde am găsit liniște, înțelegere si am reușit sa-mi îndeplinesc telurile personale.

Marilena

Rezumatul discuției dintre Miruna si Marilena:

Miruna: Cum este dupa 3 ani in care ai lucrat ca model de videochat?

<h2>Miruna: Cum este dupa 3 ani in care ai lucrat ca model de videochat?

Marilena: Pot spune ca in tot acest timp am evoluat, am devenit mult mai sigura pe mine, am mai multa incredere in mine fata de acum patru ani de zile cand am inceput. Atunci eram o copila si nu stiam nimic despre acest domeniu.

Sunt foarte multumita si nu regret nicio clipa ca am ales sa fac videochat.

 Si daca ar fi sa dau timpul inapoi, tot acest lucru as face.

Miruna: Sunt cateva diferente la aspectul tau, spune-ne ce ti-ai facut si de ce.

<h2>Miruna: Sunt cateva diferente la aspectul tau, spune-ne ce ti-ai facut si de ce.

Marilena:

Intr-adevar, sunt foarte schimbata fata de cand am inceput. Aveam o problema dentara iar acum am reusit sa o rezolv. Mi-am invins teama pentru ca asta era de fapt marea mea problema. Am apelat la implanturi mamare si nu pentru camera ci pentru ca aveam nevoie, nu ma simteam eu comfortabil cu mine.

Pe de alta parte m-au ajutat si facand mai multi bani. In rest, extensii ca orice fata si cam atat….

Spuneai ca ti-ai gasit stabilitatea atat financiara cat si stabilitatea emotionala. Esti la fel de stabila pe ambele planuri?

<h2>Spuneai ca ti-ai gasit stabilitatea atat financiara cat si stabilitatea emotionala. Esti la fel de stabila pe ambele planuri?

Da, intr-adevar sunt cu acelasi baiat de aproximativ trei ani de zile. Lucrand in acest domeniu, chiar ai nevoie de cineva care sa iti ofere liniste si tot ce ai nevoie.

Poti avea o relatie serioasa numai daca stii cum sa iti organizezi timpul petrecut la munca si timpul petrecut cu persoanele dragi.

Miruna: Oricine poate face bani din videochat?

<h2>Miruna: Oricine poate face bani din videochat?

Da. Oricine poate deveni model de videochat insa doar fetele serioase pot ajunge la un nivel inalt. Insa ca sa ajungi model de top si sa ai niste incasari foarte bune trebuie sa fii foarte serioasa, sa vii des la program si sa stai online cat mai mult.

 

Miruna: De ce nu fac alte colege banii pe care ii faci tu?

 

R: In primul rand, eu am investit foarte mult in tinute, in mine. In al doilea rand, am aproximativ patru ani de zile de cand sunt aici zi de zi, ma rog, noapte de noapte pentru ca lucrez pe tura de noapte si am fost constant, nu am avut nicio cadere si m-am mentinut la nivelul acesta. Si inca o chestie legata de bani, toate modelele noi care vin la noi in studio se asteapta ca din primele zile, prima luna sa faca mii de dolari. Da, intr-adevar poti ajunge sa faci mii de dolari insa numai dupa foarte multe ore online, seriozitate si ambitie.

Miruna: Ce alegi? Freemium sau Premium? De ce?

<h2>Miruna: Ce alegi? Freemium sau Premium? De ce?

Freemium clar. Si voi spune si de ce. Pentru ca pe site-urile Freemium in foarte putine ore poti face sume impresionante spre deosebire de site-urile de privat care sunt limitate.

 

Miruna: Si ce iti place tie mai mult?

 

 Eu aleg Freemium clar. Si asta pentru ca se vede in incasarile mele.

 

I: Deci faci mai multi bani pe free. Ai incercat si Premium?

 

R: Da, la inceput am inceput pe site-uri de privat insa sincera sa fiu nu mi-a placut pentru ca era ziua si amenda pe site si nu pentru ca faceam ceva wow. Insa in opinia mea, site-urile Freemium sunt foarte accesibile si banoase.

Câți bani faci acum?

<h2>Câți bani faci acum?

Datorita faptului ca am venit in continuare la munca si am fost serioasa, intr-adevar am crescut cu câteva mii de dolari. Aproximativ, am ajuns lunar, undeva la 20.000 $.

 

I: Ai ajuns, in luna Aprilie, chiar la 22.413 $ mai exact. Ne-am uitat putin pe istoricul tau si vrem sa te felicitam pentru acest lucru.

R: Multumesc! As mai vrea sa mai spun un lucru. Aceste sume sunt reale si sunt mandra de mine pentru ca in ultimul timp am lucrat mai puține ore insa pe bani mai multi datorita canalelor freemium.

Ce te diferentiaza de restul modelelor?

<h2>Ce te diferentiaza de restul modelelor?

Timp de trei ani de zile am lucrat noapte de noapte, am avut luni de zile in care nu am avut nici macar un liber, am fost zi de zi aici. Iar in ultimul timp, da, pot spune ca imi permit luxul acesta, sa lucrez 5 ore, 6 maxim, pe noapte facand mult mai multi bani.

Ești obligata sa faci ceea ce faci? Iti declari veniturile?

<h2>Ești obligata sa faci ceea ce faci? Iti declari veniturile?

Niciodata nu m-a obligat nimeni sa fac ceva ce nu mi-am dorit. Sunt aici de buna voie, de placere, datorita staff-ului si datorita colegilor iar legat de venituri, daca lucram ilegal nu ma mai afisam nici in acest videoclip.

Miruna: E important de spus ca tu ai firma ta, lucrezi in mod legal, platesti toate taxele si totul este la zi.

Pentru a vedea videoul intergral din anul anterior, click aici.

Daca iti doresti si tu sa fii un model de videochat de succes si sa lucrezi in cea mai tare echipa, te asteptam la Kendra Studio, cel mai mare si performant studio de videochat freemium din Romania.

Aplica la kendra