Siguranta financiara: afla ce trebuie sa stii in calitate de model de videochat pentru un viitor fara griji

Scris de Monica

Categorii:

Ai avut vreodata o cheltuiala surpriza la care nu te asteptai? Poate ca ti s-a stricat masina sau poate ai avut nevoie de o reparatie prin casa. Uneori pot aparea cheltuieli suplimentare pe care nu le-ai planificat, dar pe care trebuie sa le rezolvi cat mai rapid. Majoritatea oamenilor intra in panica atunci cand apare o astfel de urgenta si sacrifica alte nevoi si dorinte pentru a iesi din aceasta. Pentru astfel de situatii, este important sa ai un cont de economii care sa iti permita sa acoperi rapid orice cheltuiala neprevazuta. Siguranta financiara presupune sa ai un buget care sa acopere atat nevoile de baza, precum hrana, imbracamintea si adapostul, cat si datoriile pe termen lung sau situatiile neprevazute.

 

Daca vrei sa afli cum sa iti securizezi bugetul intr-un mod inteligent si simplu, citeste in continuare acest articol.

Siguranta financiara: afla ce trebuie sa stii in calitate de model de videochat pentru un viitor fara griji, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=3)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '0' (length=1)

1. Ce este siguranta financiara?

Pentru a intelege mai bine ce inseamna siguranta financiara, trebuie sa te gandesti la bugetul tau ca la un puzzle format din 3 piese importante care reprezinta cheltuielile tale:

 

 • Cheltuieli de baza: in aceasta categorie se regasesc toate nevoile de baza, precum: hrana, facturile pentru utilitati, imbracaminte etc.;
 • Cheltuieli pe termen lung: aici poti adauga tot ce inseamna datorii sau rate, dorinte si obiective pe termen lung, precum o vacanta sau o masina noua;
 • Cheltuieli de urgenta: in aceasta categorie poti adauga orice cheltuiala neprevazuta, precum o amenda, o defectiune a masinii sau a electrocasnicelor din apartament, imbolnavirea unui membru din familie etc.

 

Siguranta financiara presupune sa acoperi toate aceste cheltuieli din ceea ce castigi. Probabil ca stii deja care iti este bugetul pentru cheltuielile de baza si cele pe termen lung, insa poate ca nu te-ai gandit pana acum cat trebuie sa aloci pentru cheltuielile de urgenta. Raspunsul variaza in functie de veniturile lunare, dar este indicat sa economisesti aproximativ 10-20% din cat castigi in fiecare luna pentru a avea un fond de urgenta cat mai generos.

2. Cum ajungi la siguranta financiara?

Castigurile mari din videochat pot ajunge intre 1000 si 3000 mii de dolari in primele 2-3 luni. Astfel, cheltuielile de baza si datoriile se acopera foarte usor inca din primele luni de angajare. Ulterior, majoritatea modelelor cu experienta economisesc o buna parte din sumele pe care le castiga atat pentru a-si satisface dorintele, cat si pentru cheltuielile neprevazute.

 

Cum poti ajunge si tu la siguranta financiara? Stabileste un buget care sa acopere cheltuielile lunare obligatorii si sa cuprinda nevoile de baza si datoriile. Dupa ce ai achitat toate necesitatile, economiseste in avans o parte din bani pentru cheltuielile neprevazute si o parte pentru obiectivele tale, precum o masina, o vacanta, mobilier nou sau cadouri.

Si tu poti invata cum sa faci peste 10000$ lunar din videochat de la traineri cu experienta. Daca vrei sa te angajezi in videochat, programeaza acum o intalnire si ia legatura cu noi pentru mai multe informatii.

3. Afla despre siguranta financiara in videochat

Modelele de videochat ajung foarte rapid sa se simta in siguranta cu veniturile pe care le obtin, iar acest lucru se intampla pentru ca veniturile, chiar si pentru un model incepator, sunt foarte mari inca din prima luna. Pana la interviu, multe femei care isi doresc sa se angajeze ca model nu stiu cat se castiga din videochat si care sunt avantajele pe care le pot obtine. Inca din prima zi de munca a unui model, se ofera training specializat si exista suport 24/7 de la o echipa cu multa experienta in domeniu. De aceea, cresterea veniturilor este foarte simpla daca esti serioasa si iti doresti sa iti atingi obiectivele. Este nevoie de ambitie si perseverenta pentru a ajunge la viata pe care ti-ai imaginat-o.

 

Siguranta financiara inseamna acea liniste sufleteasca pe care o ai atunci cand te gandesti la bugetul tau. Situatiile neprevazute pot aparea in viata oricui, iar acestea sunt dificil de gestionat si te pot coplesi cu usurinta. Construieste-ti inteligent bugetul si scapa de grija zilei de maine.

 

Sursa foto: Pexels.com

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!