Studio Videochat Glamour sau Freemium – Ce alegi?

Afla in randurile de mai jos daca faci bani mai multi intr-un studio videochat freemium sau premium.

Asa cum probabil stiti, in videochat site-urile sunt impartite in doua categorii, freemium si premium

Mai exista si alte categorii din punct de vedere al stilului in care se lucreaza atunci cand se fac angajari : videochatul adult, videochatul glamour, videochat fetish, etc. 

Fiecare studio de videochat din Bucuresti alege sa lucreze cu un anume tip de site-uri sau combinat cu amândouă, pe un anume stil sau pe mai multe, in funcție cultura organizaționala pe care o are.

 

Daca ești începătoare este posibil sa nu stii care este diferența intre un studio de videochat ce lucrează pe site-uri freemium si unul pe site-uri premium de aceea o sa le explicam pe rând:

Clasificare dupa tipul de site:

Ce sunt site-urile de videochat premium?

Ce sunt site-urile de videochat premium?

Acestea sunt site-urile care se bazeaza pe conduita modelului online, deoarece platesc un pret (ex. 2$/minut) pentru fiecare minut de prestatie, mai exact timpul online petrecut de model cu un admirator. Site-urile de videochat premium cer o anumita tinuta, un anumit aspect, o anumita calitate. Procentul oferit de acest tip de site modelului online este de 30% din banii incasati, insa modelele de top au un procent mai mare, facand o medie a incasarilor de 43%.

 

Acest lucru se traduce asa: daca un membru petrece 10 minute cu tine in privat, pe un pret de 2$ pe minut, tu vei primi doar 40% din incasari, adica 80 de centi, pe care ii vei imparti cu studioul de videochat, astfel incat vei ramane doar cu 40 de centi pe minut. Practic, daca vei sta 10 minute in privat cu un membru platitor, vei castiga 4$.

 

Un model de videochat glamour poate parea avantajat la prima vedere, insa acest lucru este gresit, deoarece va avea un comision mic si va trebui sa stea multe ore online pentru a face incasari mari.

Ce sunt site-urile de videochat freemium?

<h2>Ce sunt site-urile de videochat freemium?

Site-urile de videochat freemium ofera libertate totala in timpul prestatiei online. Aceste site-uri le dau modelelor online in jur de 60% din banii cheltuiti de un membru platitor, oprindu-si doar 40%. In plus, acest tip de site-uri au si optiunea de “privat”, adica timpul petrecut de model intr-o discutie privata cu un singur membru, dar se bazeaza pe optiunea de a-i oferi modelului bani in timp ce este in free-chat.

 

Free-chatul pe site-urile de videochat freemium este timpul pe care il petrece un model in camera, iar toti membrii o vad si aleg sa ii dea bani pentru calitatile sale artistice, de consiliere, simtul umorului, show-ului pe care il ofera etc.

 

Din pacate, multe persoane au o conceptie gresita despre site-urile de videochat freemium. Se crede ca acestea sunt hardcore din punctul de vedere al show-urilor, si ce-i drept, si-au castigat aceasta reputatie, din cauza modelelor slab pregatite care ofera astfel de show-uri si care apar pe primele pagini ale site-urilor freemium. In realitate, fiecare model lucreaza cum vrea pe oricare dintre cele doua tipuri de site-uri, freemium sau premium.

Clasificare dupa modul de lucru:

Ce inseamna videochat glamour?

Un studio de videochat glamour se lauda cu faptul ca modelele lucreaza pe un site premium, unde nu se dezbraca, au o atitudine inabordabila, nu folosesc jucarii etc. De asemenea, studiourile de acest tip sustin faptul ca tinerele care practica aceasta activitate joaca rolul unui psiholog, nicidecum de modele de videochat. In plus, studiourile de videochat glamour spun ca modelele online lucreaza mereu pe site-uri la categoria non adult. Acest lucru este doar partial adevarat, insa tinerele nu afla toate detaliile inca de la inceputul activitatii lor.

 

In realitate, modelele sunt diferite si au stiluri proprii. Prin urmare, unele tinere prefera sa renunte la haine, altele nu, unele folosesc jucarii erotice, altele nu le-au incercat niciodata etc. Cu toate acestea, este important sa stii ca majoritatea modelelor online se dezbraca! Tinerele care au impresia ca vor face videochat fara sa renunte la haine vor pica in capcana studiourilor care omit sa le spuna adevarul, dar trebuie sa retii ca tu vei decide ce fel de videochat vei face in functie de abilitatile tale (mai soft / mai hardcore, cu jucarii sau fara etc.).

Ce presupune videochatul adult?

<h2>Ce presupune videochatul adult?

Acest stil este, de obicei, adoptat de modelele mai dezinvolte care vor sa aiba rapid incasari mari pe site-urile de videochat freemium. Printre acestea se numara tinerele care nu stiu foarte bine limba engleza sau cele pe care le caracterizeaza acest stil chiar si in viata personala. In mod clar, videochatul adult este cel mai profitabil! De ce? Pentru ca sexul vinde.

 

Videochatul adult presupune ca tu sa le faci show-uri membrilor in limitele personale, evident, sa petreci multe ore in free-chat dezbracata sau imbracata doar partial. Datorita castigurilor colosale, peste 75% dintre modelele de videochat adopta acest stil, indiferent de site-ul pe care lucreaza.

Stilul Kendra Studio

<h2>Stilul Kendra Studio

Stilul de videochat pe care il adoptam la Kendra Studio este un stil hibrid, adaptabil de la model la model si de la situatie la situatie. Trainerii nostri nu te obliga sa faci show-uri sau sa folosesti jucarii sexuale, nu te pun sa te dezbraci, ci se adapteaza in functie de dorintele tale. Intelegem ca oamenii sunt diferiti, asa ca preferam sa le aratam modelelor online cum sa ajunga la performanta maxima indiferent de stilul adoptat.

KENDRA LUCREAZA PREDOMINANT PE SITE-URI DE VIDEOCHAT FREEMIUM PENTRU CA:

Nefiind limitata de un pret pe minut, nu trebuie sa stai sute de ore online pentru a face niste incasari generoase. Totul se bazeaza pe tips-uri, iar de aceea, daca un membru iti cere sa dansezi, il poti taxa cu 10$ si dansezi cat vrei tu.

La un studio videochat freemium, nu trebuie sa dansezi un numar de X minute pentru a strange cei 10$, asa cum se intampla in cazul site-urilor premium.

Modelele noastre de top fac incasari de peste 10.000$ in doua saptamani si doar 58 de ore petrecute online.

Avem libertatea de a decora camerele pentru a iesi in evidenta si nu suntem obligati sa le facem pe toate in acelasi stil.

 

La un studio de videochat freemium, ai posibilitatea sa iti alegi singura tinutele si decorul camerei. astfel incat sa se potriveasca personalitatii tale.

Procentul pe care il incasam de la site-urile de videochat freemium este mare (60%). In plus, exista site-uri unde primim un procent de pana la 85%.

Traficul pe site-urile de videochat freemium este exponential mai mare, datorita numarului impresionant de fete care afiseaza nuditate in free-chat. Aceste site-uri atrag un numar foarte mare de membri online, ceea ce inseamna ca, daca vei dobandi tehnicile corecte pe care ti le vor arata trainerii nostri, sansele tale sa faci bani sunt mult mai mari. Trebuie doar sa inveti sa fidelizezi membrii de pe site-urile de videochat freemium.

Daca vei lucra pentru Kendra Studio, nu va trebui sa adopti o anumita atitudine, nu vei primi amenzi daca nu vei fi atenta si vei iesi din camera, nu vei primi amenzi daca vei afisa nuditate, asa ca nu vei avea niciun motiv sa te stresezi atunci cand vei fi online. Stilul tau va fi unul relaxat, astfel incat tu sa te poti concentra linistita pe convertirea membrilor in membrii platitori.

Adevaruri despre videochat:

Kendra Studio a ajuns cel mai bun studio de videochat freemium datorita modului deschis si sincer de a trata modelele online si a transparentei colaborarii pe care o avem cu acestea. De aceea, este bine sa stii inca de la inceput ca modelele de videochat fac show-uri pentru adulti, iar persoanele care spun ca acest lucru nu este adevarat incearca doar sa omita adevarul.


Si noi avem optiunea de non-adult, dar modelele aleg dupa o perioada sa treaca pe adult datorita diferentelor mari de incasari care apar intre cele doua categorii. In studiourile de videochat glamour, optiunea non adult este folosita doar ca o punte de trecere catre adult.


Kendra Studio incearca, cu ajutorul trainerilor bine pregatiti, sa te invete cat mai multe tehnici pentru ca timpul petrecut in show-uri sa fie minim. In plus, in cadrul studioului nostru de videochat freemium, nu vei fi obligata sa faci nimic din ceea ce nu iti doresti, deoarece fiecare fata alege un show dupa bunul ei plac.


Nu exista niciun model de videochat de top care sa nu faca show-uri pentru membri sai, nici macar cele care spun ca stau sute de ore povestind cu admiratorii. Acestea petrec perioade lungi de timp in show-uri adult private. Totul decurge la fel ca intr-o relatie din viata personala. Cunosti o persoana, iesi cu ea in oras, petreceti timp vorbind despre vietile voastre, formati o relatie si da, la un moment dat, o sa ajungeti sa aveti si o viata intima implinita!

 

Asadar, Kendra Studio, cel mai bun studio de videochat freemium din Bucuresti, poate sa te ajute sa faci totul intr-un mod profesionist, sa faci alegerile corecte si iti ofera un training de calitate pentru ca timpul petrecut online cu un membru sa fie lung si cat mai bine platit!

 


Asadar, Kendra Studio, cel mai bun studio de videochat freemium din Bucuresti, poate sa te ajute sa faci totul intr-un mod profesionist, sa faci alegerile corecte si iti ofera un training de calitate pentru ca timpul petrecut online cu un membru sa fie lung si cat mai bine platit!

programeaza interviu