FREEMIUM vs. PREMIUM - VIDEOCHAT FARA LIMITE

kendra-studio-videochat-freemium-libertate

FREEMIUM vs. PREMIUM - VIDEOCHAT FARA LIMITE

Asa cum probabil stiti, in videochat site-urile sunt impartite in doua categorii, freemium si premium. Fiecare studio de videochat din Bucuresti alege sa lucreze cu un anuma tip de site-uri sau combinat cu amandoua, in functie cultura organzationala pe care o au.

Daca esti incepatoare este posibil sa nu stii care este diferenta intre un studio de videochat ce lucreaza pe site-uri freemium si unul pe site-uri premium de accea o sa le explicam pe rand:

  1. Site-uri premium: Sunt site-urile ce se bazeaza pe o anume conduita in camera a modelului, ce platesc un pret pentru fiecare minut de prestatie (timp online petrecut cu membrul platitor), exemplu 2$/minut. Aceste site-uri cer o anumita tinuta, un anumit aspect, o anumita calitate. Procentul oferit de acest tip de site modelului  este de 30% din banii incasati iar la modelele de top procentul creste, facand o medie a incasarilor de 40-45%.
  2. Site-uri freemium: Sunt site-urile ce ofera libertate totala in timpul prestatiei online. Aceste site-uri platesc in jur de 60% din banii cheltuiti de un membru platitor modelului, oprindu-si doar 40%. Acest tip de site-uri au si optiunea de “privat” , adica timp petrecut intr-o discutie privata doar cu un singur membru dar mai mult se bazeaza pe optiunea de a da modelului bani in timp ce este in free-chat. Free-chatul este timpul in care stai pur si simplu in camera, toti membrii te vad si aleg sa it idea bani pentru calitatile tale artistice, de consiliere, amuzamentul tau, show-ului pe care il oferi etc.

Kendra Studio a ales sa faca performata predominant pe site-uri freemium din urmtoarele motive:

  • Nefiind limitata de un pret pe minut, nu trebuie sa stai sute de ore online pentru a face niste incasari generoase. Totul se bazeaza pe tip-uri de aceea daca un membru iti cere sa dansezi, ii poti cere 10$ si dansezi cat vrei tu. Nu trebuie sa dansezi un numar de x minute, platite cu 2$/minut, din care tu iei 30% pentru a strange cei 10$. Modelele noastre de top fac incasari de peste 8000$ in doua saptamani si au 58 de ore online.
  • Avem libertatea de a decora camerele pentru a iesi in evidenta si nu suntem obligati sa facem toate camerele in acelasi stil. Nu toate persoanele au acelasi caracter si nu tuturor fetelelor le sta bine imbracate in acelasi stil. Avem posibilitatea de a iti alege stiul si decorul camerei astfel incat sa se potriveasca personalitatii tale.
  • Procentul pe care il incasam de la site este mult mai mare, de 60%. Exista site-uri unde avem pana la 85%.
  • Traficul pe aceste site-uri este exponential mai mare. Datorita numarului mare de fete ce afiseaza nuditate in free-chat , aceste site-uri atrag un numar foarte mare de membrii online. Asta inseamna ca daca dobandesti tehicile corecte pe care ti le vor arata trainerii nostri, sansele tale sa faci bani sunt multi mai mari. Trebuie doar sa inveti sa convertesti acei membri.
  • Nu trebuie sa adopti o anume atitudine, nu primesti amenzi daca nu esti atenta si ai iesit din camera, nu primesti amenzi daca afisezi nuditate, deci nu te stresezi in timp ce esti online. Stilul tau va fi unul relaxat astfel incat tu sa te poti concentra linistita pe convertirea membrilor in membrii platitori.

Kendra a ajuns cel mai mare studio de videochat bazat pe site-uri de freemium datorita modului deschis si sincer de a trata modelul si transparentei colaborarii pe care o avem. De aceea, este bine sa stii de la inceput ca daca faci videochat cu siguranta vei avea momente in care vei show-uri pentru adulti, iar cine spune ca nu este adevarat incearca doar sa omita adevarul. Intr-adevar si noi avem optiunea de non-adult, dar modelele aleg dupa o perioada sa treaca pe adult datorita diferentelor mari de incasari ce apar intre cele doua categorii.

Faptul ca incercam cu ajutorul trainerilor nostri sa te invatam cat mai multe tehnici ca timpul petrecut in showri sa fie minim, ca nu esti obligata sa faci nimic din ce nu iti doresti, ca fiecare fata care alege sa performeze un show il face dupa bunul ei plac, este o alta discutie. In momentul cand te duci sa te angajezi la un studio de videochat in industria adult, credem ca este corect sa stii si sa iti asumi tot adevarul.

Nu exista niciun model de videochat de cariera care sa nu faca show-uri pentru membri sai, nici chiar cele care spun ca stau sute de ore povestind cu membrii sai. In sutele acelea de ore sunt perioade petrecute in show-uri adult private. Totul decurge ca o relatie in viata reala. Cunosti o persoana, iesi cu ea in oras, petreceti timp vorbind despre vietile personale, formati o relatie si da, la un moment dat o sa ajungeti sa aveti si o viata intima personala.

Kendra Studio, cel mai mare studio de videochat din Bucuresti bazat pe site-uri freemium poate sa te ajute sa faci totul intr-un mod profesionist, sa faci alegerile corecte, sa iti ofere un training de calitate pentru ca timpul petrecut online cu un membru sa fie lung si cat mai bine platit, te invata cum sa faci ca show-urile sa fie  cat mai soft si usor de performat. In general un model fara experienta, din dorinta de a face bani crede ca a expune o sexualitate exagerata pe camera, a face un show hardocere continuu , este lucrul ce ii va genera cei mai multi bani. Nimic mai fals, de aceea vedeti si acele modele pe paginile anumitor site-uri freemium ce fac show-uri pentru perioade lungi de timp. Fie fac de acasa sau intr-un mediu neprofesionist fie o fac pur si simplu de placere.

Exista si dezavantaje pentru aceste site-uri freemium de aceea multi aleg sa nu lucreze cu ele sau pur si simplu nu fac sumele pe care si le doresc:

  • Numar infinit de posibilitati de configurare a conturilor si modului de activa online ca model.

Un profil pe cea mai mare platforma freemium de videochat este foarte greu de configurat corect. Sunt sute de posibilitati de alegere a tipului de prestatie online, a botilor, a topicului, etc. Nu stii pe care sa le alegi si care iti vor genera profit. Kendra Studio testeaza toate aceste optiuni pentru ca tie sa iti fie alocate cele mai bune setari si configurari, bazate pe stilul tau si pe personalitatea ta.

  • Profile greu de configurat.

Intr-un studio de videochat, pentru a avea conturile configurate corect si updatate constant este nevoie de o logistica destul de mare si o organizare exceptionala. Pentru a configura un profil corect este nevoie de programator, fotograf profesionist si trainer. Toti 3 trebuie sa iti creeze continutul profilului astfel incat totul sa fie intr-o perfecta armonie cu stilul tau. Ba mai mult decat atat, continutul trebuie sa se schimbe si sa evoueze odata cu tine, nu sa ramai cu aceleasi poze de exemplu si dupa 3 luni de cand ai inceput sa lucrezi pe acel cont. Am ales la Kendra Studio sa muncim noi pentru tine si sa facem aceste lucruri corect si profesionist, pentru ca tu sa ai timp sa te bucuri de viata si banii pe care ii castigi.