Subiecte TABU: Top cele mai evidate subiecte

Scris de miruna

Categorii:

Subiecte TABU: Top cele mai evidate subiecte, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=8)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
     3 => 
      array (size=4)
       ...
     4 => 
      array (size=4)
       ...
     5 => 
      array (size=4)
       ...
     6 => 
      array (size=4)
       ...
     7 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

Sexul intriga, dar in acelasi timp este un subiect despre care se vorbeste in soapta. Toti au intrebari, dar mereu acestea sunt puse timid.

 

Sunt detalii pe care cu siguranta ai vrea sa le stii, dar iti este rusine sa le discuti cu prietenii sau sunt lucruri pe care ai vrea sa le incerci, dar iti este teama sa nu fii judecata. 

 

Daca vrei sa afli de ce este sexul tabu si care sunt cele mai putin discutate subiecte, citeste in continuare.

1.Ce inseamna tabu?

Intr-un prim sens, tabuul este o activitate interzisa sau sacra, cel mai adesea bazata pe moralitate sau pe religie. In general, incalcarea unui tabu atrage dezaprobare din partea societatii. In jurul lumii, ceea ce poate fi tabu intr-o cultura, poate fi perfect normal si acceptat in alta. Spre exemplu, suflatul nasului in public este tabu in Turcia, dar nu si in alte state.

 

Intr-un al doilea sens, un subiect tabu inseamna orice problema sau situatie despre care nu se discuta fie din superstitie, fie din pudoare.

2.De ce este inca sexul un subiect tabu?

Sexul a fost dintotdeauna un subiect imbracat in fantezie, intimitate si tinut ascuns intre cearsafurile adultilor. Asta pana au aparut reclamele, internetul si televiziunea.

 

Agentii de publicitate iti garanteaza ca vei fi cea mai atragatoare femeie daca utilizezi produsul lor. Scriitorii contemporani creeaza fantezii pe care multi nici nu si le imagineaza.

 

Expresia “sexul vinde” va fi valabila pentru mult timp de acum incolo. Nu este un secret ca sexualitatea si romantismul sunt cei mai mari generatori de venituri din orice industrie. 

 

Cu toate acestea, nimeni nu indrazneste sa rosteasca in public – sau in privat – dorintele pe care media le vinde, pentu ca acestea sunt inca un subiect tabu. Dar de ce? 

 

Moravurile si principiile morale pe care le detinem sunt rezultatul educatiei primite. Capacitatea de a considera anumite lucruri ca fiind acceptabile din punct de vedere moral se dezvolta intotdeauna intr-un context istoric, cultural si, mai ales, religios. De aceea, de multe ori, oamenii au tendinta de a vedea lucrurile ca fiind bune sau rele, dar nu pot vedea si calea de mijloc. 

 

Acest lucru se intampla si cu sexualitatea. Pentru o foarte lunga perioada de timp, sexul a fost recunoscut doar pentru functia de reproducere si astfel de relatii puteau exista doar in cadrul casatoriei. Prin urmare, dorinta si placerea sexuala, care au existat dintotdeauna, au fost reprimate (in special in cazul femeilor). Aceasta ar fi o explicatie a faptului ca sexul a devenit un subiect despre care este “rusine” sa vorbesti.

3.Care sunt cele mai tabu subiecte despre sex

Daca sunt anumite aspecte despre care este mai usor sa vorbesti, altele, desi sunt in mintea tuturor, raman invaluite in mister si discutiile cu privire la acestea sunt timide.

 

3.1 Masturbarea

Este normal? Ei bine, desigur. Un lucru pe care il face toata lumea, indiferent de cultura din care provine. 

 

Exista momente in care esti singura care stie sa te faca sa te simti cu adevarat bine. Nu trebuie sa te simti rusinata daca o faci. In plus, cum altfel ai putea sa descoperi ce anume iti place si ce nu?

3.2 Jucarii sexuale

Uneori, in relatiile lungi, exista riscul ca lucrurile sa devina putin plictisitoare in dormitor. Jucariile sexuale, cum ar fi vibratoarele sau lenjeriile cu dantela, sunt modalitati bune de a aduce cateva scantei in plus.

 

Daca vrei sa incerci, dar iti este teama ca partenerul tau ar putea crede altceva, nu ar trebui. Atat timp cat tu simti ca serile fierbinti sunt putin monotone, sansele ca si lui sa i se para la fel sunt destul de mari. Asadar, ideea de a aduce ceva nou in dormit cu siguranta i-ar surade.

 

    

3.3 Sex online

Sexul online este responsabil pentru schimbari majore in moravurile societatii, care incepe sa fie mult mai deschisa catre astfel de lucruri. 

 

Astfel, intalnim mai multe forme de sex online, printre care site-uri concepute exclusiv pentru a gasi persoane din zona in care locuiesti care nu doresc altceva decat sex. 

 

De asemenea, exista site-uri de videochat, pe care modelele se conecteaza, discuta cu clientii si, uneori, fac show-uri erotice, in schimbul unei plati. 

3.4 Fetisuri

Cu siguranta esti curioasa sa afli ce parte a corpului sau obiect bizar il excita pe partenerul tau.

 

Fetisurile sunt un subiect interesant pentru ca nu sunt comune tuturor. Fiecare persoana este atrasa de altceva – de picioare, de lenjerie intima, de par, etc.

 

Cand ai un fetis, te simti sexy, fara sa existe mereu o cauza si acest lucru nu face altceva decat sa creasca si mai mutl curiozitatea legata de subiect.

 

In concluzie, sexul a fost si inca este ceva ce se intampla in spatele usilor inchise si despre care nimeni nu vorbeste pe larg. Si tocmai aceste lucruri il fac sa fie inca tabu.

 

Sursa foto: unsplash.com

 

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!