SUGAR BABY: Ce inseamna? Exista asa ceva in Romania?

Scris de miruna

Categorii:

SUGAR BABY: Ce inseamna? Exista asa ceva in Romania?, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=3)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

Odata cu trecerea timpului, oamenii au evoluat, iar, atat la nivel celorlaltor tari, cat si a celui din Romania, se gasesc moduri de trai din ce in ce mai variate. In aceasta categorie se regaseste si termenul de Sugar Baby, care, contrar aparentelor, este o meserie, fiind o sursa de venit pentru cele care aleg sa o practice. Mai pe scurt, o domnisoara frumoasa si placuta ofera companie si afectiune, iar, in schimbul acestora, primeste bani, cadouri, vacante sau chiar si oportunitati profesionale de la un Sugar Daddy. In acest fel, din ce in ce mai multe doamne si domnisoare se orienteaza asupra acestei meserii, primind o viata luxoasa in schimb.

1. Ce inseamna Sugar Baby si Sugar Daddy?

O Sugar Baby este, de cele mai multe, ori o domnisoara tanara, frumoasa si dornica de afirmare. Acestea se impart in doua categori: tinerele studente, dezorientate, care cauta o persoana capabila sa le intretina si sa le asigure un trai bun, si domnisoarele ce detin un job si au un venit stabil, insa isi doresc ceva mai mult de la viata si apeleaza la domni ce le pot aduce un plus de lux.  

 

Un Sugar Daddy, este un domn matur, cu experienta si un statut financiar ridicat, care isi doreste companie, insa nu au timp sa formeze relatii sau, pur si simplu, nu isi doresc asta, si prefera afectiunea unei femei pe care sa o recompenseze. Exista si barbati singuri, dar si barbati insurati care cauta compania unei persoane alaturi de care sa incerce experiente noi. 

 

Multi se plang de relatiile pe care le au cu sotiile, de lipsa de comunicare sau afectiune intre cei doi, motiv pentru care apeleaza la o Sugar Baby. 

 

Ca o prima regula pentru cei doi, ei trebuie sa isi lase problemele acasa in momentul intalnirii. Niciunul dintre ei nu isi doreste sa afle dramele celuilalt. Fiecare vrea sa primeasca un lucru anume, iar acela nu il reprezinta povesti triste din trecut. 

 

Pentru o Sugar Baby, este importanta discratia, sa nu vorbeasca numai de bani sau despre ce isi doreste sa primeasca, deoarece, in cazul in care cineva afla, acest lucru o va asocia rapid cu prostitutia. De cele mai multe ori, un Sugar Daddy nu isi cauta o femeie doar pentru o partida de sex, deoarece pentru acest lucru exista escortele. Acesta vrea o relatie bazata pe favoruri din partea amandurora si pe timpul petrecut distrandu-se. Intre cei doi, de cele mai multe ori, nu se pune problema de gelozie, fiecare putand sa iasa si cu alte persoane in paralel. Exista si posibilitatea ca unul dintre ei sa se indragosteasca, insa cei mai multi aleg sa se bucure de moment si sa nu puna prea multe sentimente in ceva trecator.

 

2. Exista Sugar Baby in Romania?

Raspunsul este cat de poate de simplu: da! Din ce in ce mai multe domnisoare aleg sa presteze astfel de servicii in schimbul favorurilor materiale. In caz ca nu stiai, Romania se situeaza in top 5 utilizatori Premium pe cel mai popular site de Sugar Dates. Prin intermediul acestei platforme, atat domnisoarele, cat si domnii instariti isi gasesc perechea. Acolo incep sa interactioneze, sa se cunoasca, iar, mai apoi, discutiile se muta pe telefon. 

 

Persoanele care apeleaza la astfel de interactiuni sunt open to experience, dorind relatii deschise si experimentarea unor noi senzatii. Domnisoarele se impart in doua categorii. In prima se afla cele care petrec o singura noapte alaturi de barbatul ales, iar, de cele mai multe ori, date-ul incepe la restaurant si se incheie in pat. Acestea sunt recompensate pentru afectiunea oferita si nu continua sa mai vorbeasca sau sa se mai intalneasca cu acel domn. Iar a doua categorie sunt domnisoarele care pastreaza legatura, care formeaza un fel de relatie mai complexa, bazata pe favoruri si un stil de viata luxos. Aici intervine Sugar Daddy-ul, care ii ofera celei alese vacante, bijuterii si cam tot ce aceasta isi doreste. Important este sa existe o minima legatura intre cei doi, iar, in acest fel, fiecare ia ce isi doreste, amandoi avand de castigat si fara a exista drame la final. 

 

In concluzie, atat la nivel international, cat si in Romania, se gasesc si Sugar Baby si Sugar Daddy, iar acest lucru nu este o rusine. Sunt persoane care se completeaza si isi satisfac nevoile reciproc, fie ca este vorba de cele sexuale sau din dorinta pura de interactionare, fie de cele financiare. 

 

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!