Cum alegi inteligent studioul ce îți oferă training videochat de calitate

Toti promit sesiuni de training videochat care le-ar putea ajuta pe modele sa castige mii de dolari, dar multe dintre ele fac doar promisiuni desarte. Fa alegerea potrivita!

Mirajul training-ului in studiourile de videochat

Multe modele care vin la interviu spun ca alte studiouri le-au promis training videochat, le-au facut conturi, iar apoi le-au dus intr-o camera si au fost uitate acolo.

 

In videochat este important sa ai alaturi traineri profesionisti care sa stie ce puncte forte ai, pentru ca apoi sa te invete cum sa le pui in valoare. De asemenea, un specialist care iti ofera training videochat trebuie sa iti stea la dispozitie 24/24 h, 7 zile pe saptamana.

 

De aceea, am decis sa iti spunem exact ce iti poate oferi un trainer de videochat din echipa noastra si te lasam pe tine sa hotarasti daca este sau nu in avantajul tau sa fii ajutata de echipa Kendra Studio.

CE FACE UN TRAINER DE VIDEOCHAT?

Te invata sa vorbesti cu membrii

Te invata sa vorbesti cu membrii

Specialistii care ofera training videochat te invata de la zero toate tehnicile si metodele prin care vei putea face performanta in acest domeniu. Trainerii iti vor explica in detaliu toate cerintele membrilor si cum ii poti converti in membri platitori. Mai mult decat atat, la inceput este posibil sa te simti coplesita de situatie si sa ai nevoie de mai mult sprijin, motiv pentru care munca unui trainer de videochat este foarte importanta in primele luni de activitate.

Poarta conversatiile in locul tau

Poarta conversatiile in locul tau

La inceput, specialistii in training videochat vor putea sa discute cu membrii in locul tau, iar tu doar sa te prefaci ca tastezi. Iti garantam ca, dupa doar cateva luni de activitate, vei fi total autonoma si nu vei mai avea nevoie de sustinere din partea trainerilor pentru a castiga cat mai multi bani din videochat. Practic, tu vei sta la calculator si te vei preface ca tastezi, iar trainerul din spate va scrie pentru tine.

Te ajuta sa nu oferi prea mult pe prea putini bani

Te ajuta sa nu oferi prea mult pe prea putini bani

Trainerii nostri te vor invata cum sa faci bani din videochat fara sa fie nevoie sa iti dai hainele jos sau sa apelezi la show-uri. Evident ca intr-o relatie se poate ajunge si acolo la un moment dat, dar trebuie sa ne asiguram ca banii pe care ii primesti pentru a face acest lucru sunt pe masura efortului depus.

Te ajuta sa iti imbunatatesti imaginea

Te ajuta sa iti imbunatatesti imaginea

Sa nu uitam ca imaginea ta este un considerent decisiv pentru a face performanta in videochat. Oricarui barbat ii plac femeile ingrijite care arata bine.

 

Specialistii nostri in training videochat au experienta si te vor ajuta sa-ti construiesti o imagine unica, pe care admiratorii tai sa nu o uite prea usor. Imaginea se creeaza prin intermediul vestimentatiei, a machiajului si a altor detalii importante.

CATEGORII TRAINERI VIDEOCHAT LA KENDRA STUDIO

Trainer personal

Trainer personal

Un trainer videochat joaca un rol vital la inceputul carierei tale la Kendra Studio. El incepe prin a-ti prezenta regulamentul din cadrul studioului, site-urile, te ajuta sa iti alegi tinutele si sa realizezi ce te pune in valoare. De asemenea, cu el vei petrece primele ore online.

 

Daca nu stii limba engleza, specialistul in training videochat va tasta in locul tau pana o vei invata. In cazul in care vei avea nevoie de ajutor in conversatii, acesta ti-l va oferi. Pe scurt, trainerul de videochat isi va concentra toata atentia asupra ta, lucru de care ai nevoie neaparat pentru a incepe cu dreptul in aceasta meserie.

Trainer de tura

Trainer de tura

Dupa primele saptamani de activitate, putem considera ca ai deja ceva experienta in videochat si ca ai invatat deja primele taine ale acestui domeniu. Asadar, nu mai ai nevoie de un trainer personal care sa vegheze atat de atent asupra ta, ci mai degraba de sprijin doar atunci cand este nevoie si de tehnici avansate de a converti un membru neplatitor in membru platitor. Acesta este rolul principal al unui trainer de tura in videochat.

 

De asemenea, un specialist in training videochat iti va explica, la nevoie, ce vrea un membru anume, iti va da idei de conversatii si sfaturi pentru a face cat mai multi bani cu un anumit admirator.

 

In concluzie, recomandarea noastra este sa fii atenta atunci cand aplici pentru o oferta de angajari videochat care specifica faptul ca vei beneficia de ajutorul trainerilor. Exista o diferenta mare intre un trainer profesionist si unul amator, iar atunci cand esti la inceput de drum, nu vei sti care informatie este corecta si care nu. Asadar, daca vrei sa te bucuri de rezultate, alege sa lucrezi intotdeauna cu profesionisti in training videochat!


Fii atenta cand alegi un studio de videochat ce spune ca ofera training. E o diferenta mare între un trainer profesionist și unul amator. Tu oricum esti la inceput , nu stii ce informatie e buna si ce informatie nu. Alege sa lucrezi intotdeauna cu profesioniști.


 

Aplica acum la Kendra