Ce NU este adevarat despre videochat

Scris de Larisa

Categorii:

Ce NU este adevarat despre videochat, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:boolean false

In conditiile in care societatea in care traim este puternic inradacinata in traditionalism, de multe ori auzi in jur conceptii potrivit carora videochatul ocupa loc fruntas in lista celor cu o activitate prea extravaganta si de neacceptat. Este adevarat ca nu este intocmai tipul de activitate cu care majoritatea sunt obisnuiti, insa nici ceva de evitat. In fapt, si la nivelul videochatului exista un sistem de rigori strict, asa cum se intampla si in alte domenii de activitate.

Nu vom incerca ca prin acest articol sa justificam insa cat este si cat nu de fireasca activitatea pe care de altfel o desfasuram. Ceea ce dorim sa facem in randurile de mai jos este de a prezenta cateva aspecte, respectiv afirmatii care se fac cu privire la videochat sau la modele care nu reprezinta altceva decat viziuni eronate. Realitatea este cu totul alta – de asta sunt constiente modelele noastre, precum si cei care au avut tangente cu lumea videochatului.

Ce NU este adevarat privitor la videochat?

Pentru ca avantajele pe care un astfel de job pentru o tanara sunt numeroase si nu trebuie neglijate, iata ce trebuie sa stii despre conceptiile pe care ceilalti le au vizavi de acest domeniu. Ne vom raporta desigur la studioul nostru Kendra Studio si la felul cum se prezinta lucrurile in cadrul acestuia. La final, vei putea pune personal lucrurile in balanta pentru a te decide daca merita sa participi la un interviu de angajare sau daca situatia nu este intocmai asa cum te-ai fi asteptat. In speranta ca prima varianta va fi cea valabila in cazul tau, iata deci care sunt lucrurile ce se spun despre videochat si NU se aplica cel putin in cazul nostru.

  • Modelele sunt imorale

Departe de adevar o astfel de afirmatie! Cei mai multi privesc cu scepticism modelele in videochat si acesta este si unul dintre motivele pentru care fetele prefera sa isi pastreze identitatea confidentiala, respectiv sa nu vorbeasca despre locul lor de munca. Videochatul nu implica nici prostitutie, nici vulgaritate, asa cum s-ar crede. In fapt, acesta pune accept pe conversatie, iar unicul tip de contact realizat intre model si membrul participant este cel realizat prin camerele video – de unde se explica si denumirea domeniului.

Angajatorii de asemenea au in vedere atenta respectare a legilor, motiv pentru care nu colaboreaza decat cu tinere care deja au varsta de 18 ani si pot deci sa presteze servicii pentru studio. Inca un aspect de mentionat este faptul ca videochatul este de doua tipuri – non-adult si adult. In cazul celei dintai categorii, modelele desfasoara simple conversatii cu interlocutorii. Categoria adult are insa si tente erotice, insa nici un model nu este obligat in vreun fel la mai mult decat atat.

  • Modelele NU au parte de respect

Din cauza ca priveste videochatul ca altceva decat este, sunt persoane care traiesc cu conceptia ca modelele nu sunt luate in serios si nu sunt nici respectate. Pentru noi insa respectul reprezinta un principiu esential, pe care am pus intotdeauna baza. Consideram ca daca respectam, vom si fi respectati, iar o colaborare lipsita de certuri si neintelegeri este exact ceea ce ne dorim.

Suntem o echipa unita si am reusit asta tocmai prin respectul pe care ni-l purtam unii altora. Tot in acest fel am reusit sa avem modele experte, care au ajuns in top prin dedicarea pe care au avut-o si prin ajutorul pe care l-am acordat acestora ori de cate ori a fost necesar.

Pentru noi conteaza enorm felul in care suntem vazuti si stim ca daca ne vom trata modelele asa cum se cuvine vom urma mereu in sus, ramanand in topul studiourilor de renume.

Alte viziuni gresite asupra modelelor sunt cele conform carora numai tinerele mai putin educate sau care nu au o capacitate de gandire deosebita, respectiv ca doar cele care au un caracter vulgar pot deveni modele. Realitatea este, dupa cum am spus, alta decat se prezinta si te poti convinge si tu de asta si de avantajele videochatului, devenind model al echipei Kendra Studio.

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!