Cum sa faci striptease in videochat pentru a-ti mari castigurile semnificativ?

Scris de Monica

Categorii:

Pe site-urile de videochat freemium, poti avea castiguri mari prin showuri si prin conversatiile private purtate cu fanii. Ca sa-i atragi pe cat mai multi sa vrea sa vorbeasca cu tine individual, showurile tale trebuie sa se remarce printre cele organizate de celelalte modele.

 

Showurile de striptease sunt o modalitate buna de a atrage atentia rapid si de a-ti mari castigurile. Exista anumiti pasi de care sa tii cont cand faci striptease online, care este putin diferit de cel live. In continuare, poti afla mai multe despre asta.

Cum sa faci striptease in videochat pentru a-ti mari castigurile semnificativ?, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=2)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '0' (length=1)

1. Cum se face striptease online - de ce trebuie sa tii cont ca sa ai un show reusit?

Striptease-ul online este in esenta acelasi ca cel live, doar ca va trebui sa acorzi mai multa atentie chestiunilor de aparitie pe camera.

 

La studio ai parte de cele mai bune echipamente tehnice, astfel ca nu va trebui sa te ingrijorezi cu privire la calitatea imaginii in timpul showurilor. Pentru ca acestea se schimba des, pentru a face fata celor mai noi cerinte din tehnologie, showul tau de striptease se va remarca imediat prin calitatea culorilor si fluenta inregistrarii video.

 

Inainte de inceperea showului, este recomandat sa faci teste de imagine, sa verifici daca unghiul camerei te pune cel mai bine in valoare. De asemenea, trebuie sa vezi cum poti sa te misti in incapere liber, fara a iesi din cadru.si fara a fi incomodata de diverse obiecte.

 

Nu ezita nici sa schimbi te joci cu unghiurile camerei, pentru ca in timpul turei il poti schimba in functie de ce te avantajeaza cel mai bine si pentru a marca mai bine cele mai importante parti din showului. Showurile de striptease iti ofera o mare libertate de a-ti pune in practica ideile creative.

 

De asemenea, poti verifica si daca tinuta aleasa da bine pe camera si daca se potriveste cu decorul incaperii de lucru pentru a crea cel mai bun aspect. Poate ca te-ai gandit ca o anumita vestimentatie ar atrage atentia si ar fi potrivita pentru striptease, insa daca nu se potriveste cu decorul, efectul nu va fi cel scontat.

 

2. Trucuri pentru striptease in videochat

Striptease-ul in videochat este diferit de cel clasic si pentru ca presupune interactiunea cu membrii in timpul showului. Striptease-ul live nu presupune a intretine conversatia, ci doar a dansa, insa daca vrei sa-ti mentii audienta pe site-urile de profil, trebuie sa acorzi atentie fiecarui fan in parte.

 

Astfel, te asiguri ca iti vor urmari showul pana la capat cat mai multe persoane si iti vor lasa tips sau chiar vor vrea sa intre in privat cu tine. Comunicarea este, chiar si atunci cand ai ceva pregatit pentru showuri, cheia pentru a atrage atentia. Trebuie sa le acorzi atentie chiar si membrilor care nu-ti dau bacsis, pentru ca exista totusi posibilitatea ca ei sa o faca in viitor, pe masura ce revin la cat mai multe showuri. Daca ii neglijezi, este posibil sa nu mai revina si sa caute showurile altor modele care vorbesc mai mult cu ei.

 

Striptease-ul iti aduce, daca iei in considerare aceste sfaturi, castiguri spectaculoase. Multe modele pot adauga inca o cifra la veniturile lunare daca organizeaza showuri de striptease interesante. 

Indiferent daca esti model videochat incepator sau experimentat, prin striptease obtii avantaje in ceea ce priveste avansarea in topul modelelor de pe site-urile pe care lucrezi. La inceput poti sa folosesti tinutele puse la dispozitie de studio, insa pe parcurs ce organizezi cat mai multe showuri de acest fel si devii mai cunoscuta, este recomandat sa-ti achizitionezi propriile tinute. Doar tu poti decide ce te pune cel mai bine in valoare si ce se potriveste mai bine cu imaginea pe care ti-ai creat-o pe site-urile de profil.

Showurile de striptease in videochat sunt o modalitate buna de a atrage atentia cat mai multor fani, indiferent daca esti model incepator sau daca ai deja experienta. Acestea sunt variate, de aceea poti gasi mereu noi metode de a te face cunoscuta prin ideile tale creative.

 

Sursa foto: Pixabay.com, Unsplash.com

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!