Scris de miruna
Categorii:
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65: array (size=1) 0 => array (size=4) 'url_meniu' => string '' (length=0) 'meniu_faq' => string 'NU' (length=2) 'sectiuni' => array (size=6) 0 => array (size=4) ... 1 => array (size=4) ... 2 => array (size=4) ... 3 => array (size=4) ... 4 => array (size=4) ... 5 => array (size=4) ... 'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)
Personalitea pe care o ai reprezinta felul tau de a fi, felul in care te percep oamenii din jurul tau, modalitatea prin care s-a construit persoana care esti astazi. Daca in copilarie oamenii sunt timizi, iar apoi, in perioada adolescentei epateaza si fac alegeri extreme, atunci cand ajung la maturitate, totul capata un contur. Personalitatea se dezvolta continuu, in functie de experientele de viata si de tine. Poti sa fii cine vrei! Trebuie doar sa stii ce sa faci si sa fii intr-un mediu propice, care sa te ajute sa devii acea femeie puternica!
Personalitatea este, de fapt, tot ceea ce face o persoana sa fie unica, totalul trasaturilor morale, temperamentale si de caracter.
Temperamentul reprezinta multitudinea de trasaturi determinate genetic, care determina felul in care persoana in cauza abordeaza lumea inconjuratoare, dar si modul prin care invata despre tot si toate. Nu exista gene care sa specifice trasaturile personalitatii, insa unele gene controleaza dezvoltarea sistemului nervos, care la randul sau controleaza comportamentul.
O a doua componenta a personalitatii provine din tiparele adaptative legate de mediul inconjurator. Majoritatea specialistilor sunt de acord ca acesti doi factori – temperamentul si mediul – influenteaza cel mai mult dezvoltarea personalitatii unei persoane.
A treia componenta a personalitatii este caracterul – setul de modele emotionale, cognitive si comportamentale invatate din experienta, care determina modul in care o persoana gandeste, simte si se comporta. Caracterul unei persoane continua sa evolueze de-a lungul vietii, desi depinde mult de trasaturile innascute si de experientele timpurii. Caracterul este, de asemenea, dependent de dezvoltarea morala a unei persoane.
Daca esti o femeie puternica, seducatoare, care stie ce sa ia de la viata si care vrea un job care sa i le ofere pe toate, depinde doar de tine si de vointa ta sa ajungi acolo. In domeniul videochatului te poti dezvolta asa cum iti doresti, mai ales ca nu esti singura! Ai langa tine oameni care lucreaza cot la cot cu tine pentru a ajunge cat mai sus in cariera si in viata. Visurile marete se pot transforma in realitate, casa mult dorita, masina scumpa pe care o voiai inca de cand erai o copila, calatoriile in lumea intreaga, toate acestea se pot transpune in viata reala.
Un studiu efectuat de psihologii de la Universitatea din Illinois sugereaza ca iti poti schimba trasaturile de personalitate, insa cu conditia sa iti doresti sa le schimbi. Astfel, poti deveni cea mai bună versiune a ta, daca vrei asta. Cum sa o faci insa?
Iti reduci stima de sine comparandu-te cu ceilalti. Asta iti sterge din personalitate si nu lasa sa se vada punctele tale forte. Insa, pentru a deveni cine iti doresti, trebuie sa stii ca esti o persoana unica!
Inca din copilarie, esti invatata sa fii amabila cu cei din jurul tau. Insa, chiar daca esti amabila cu cei de langa tine, atunci cand este vorba de propria persoana, nu reusesti sa faci la fel. Studiile arata ca autocompasiunea aduce trasaturi pozitive, cum ar fi optimismul, extroversiunea, ințelepciunea, fericirea, pozitivitatea, dar si rezistenta.
Potrivit psihologilor, autocompasiunea implica trei pasi:
Oamenii pe care ii cunosti de-a lungul vietii, precum si situatiile in care te vei afla, nu se vor potrivi intotdeauna cu ceea ce iti doresti tu, cu imaginea ta de perfectiune. Adesea, acest lucru te va transforma intr-o persoana agitata si suparata si vei diminua chiar si puterea personalitatii tale. Asadar, gaseste-ți pacea printre defectele lumii, chiar daca te straduiesti sa faci o schimbare si sa devii, in fiecare moment, cea mai buna versiune a ta.
Spontaneitatea face ca cineva sa nu ia viata si problemele ei foarte in serios. Cu toate acestea, nu confunda a fi spontana cu a fi impulsiva. Cum esti cu adevarat spontana? Fiind constienta 100% de momentul prezent.
Nu te gandi prea mult si nu analiza in exces. Rusinea, furia, gelozia sau lacomia, orice sentiment negativ nu trebuie sa ramana prea mult timp in constiinta ta. In schimb, invata sa ierti cu mai multa usurinta si renunta la sentimentele distructive pe care le poti avea uneori. Astfel, vei putea reusi, intr-un timp relativ scurt, sa devii mult mai zambitoare si mai fericita. Cui nu ii plac oamenii fericiti?!
Entuziasmul este ”contagios”. Specialisti de renume spun ca in ciuda situatiilor adverse din viata, nu trebuie sa renunti niciodata la entuziasm si daca iti lipseste, inconjoara-te de oameni care il au!
Un comunicator abil poate cuceri oamenii, dar poate face si fata cu brio unor situatii neplacute. Asadar, incearca sa aduci claritate in felul tau de a comunica!
Toata lumea adora persoanele cu care poti discuta cu usurinta, care sunt calde si empatice, persoanele cu care ai impresia ca poti discuta orice, chiar daca abia le-ai cunoscut. Sa fii deschis si accesibil poate fi, uneori, dificil, insa, te poate ajuta enorm in comunicarea cu cei din jurul tau, mai ales daca ai ales sa fii un model. Asadar, zambeste mereu, fii prietenoasa si gata sa ajuti: vei avea numai de castigat!
A face lucrurile cu stil adauga ceva magic personalitatii tale. Secretul pentru a face lucrurile cu stil consta in pasiune si a avea o minte relaxata tot timpul. Astfel, atunci cand lucrezi, nu lasa nimic sa iti distraga atentia, dar, in acelasi timp, fii relaxata!
Daca familia are un rol esential in dezvolarea copilului din care se va dezvolta adultul de azi, mediul inconjurator are un rol esential in creionarea morala si intelectuala a unei persoane. Astfel ca, atunci cand o fetita va creste intr-o familie in care nu se simte iubita si protejata, va avea traume la maturitate, va fi mereu in cautarea unui ”salvator”, nu va reusi niciodata sa aiba o relatie ”normala”, aceasta incercand mereu sa fie salvata! Sau, mai rau, va intra in relatii in care va accepta abuzuri cumplite, doar prin simplul fapt ca aceasta a fost ”normalitatea” ei in copilarie.
De asemenea, un copil crescut intr-o familie iubitoare, care i-a acordat atentie, care si-a dat tot interesul pentru educatia acestuia, va deveni un adult stapan pe el, care reuseste sa isi controleze bine viata si care va lua deciziile corecte, atat in ceea ce priveste relatia de cuplu, cat si la job. Totodata, raporturile interumane vor fi exemplare, copilul va sti cand sa spuna nu, cand sa refuze sau cand e timpul sa se retraga, mai ales daca este vorba de un potential abuz (fizic sau verbal), dar nimic nu ramane asa. Totul se poate schimba daca te inconjori de oamenii potriviti!
Se pare ca personalitatea se dezvolta intr-o ordine predeterminata prin opt etape de dezvoltare psihosociala, de la copilarie pana la maturitate. In timpul fiecarei etape, persoana experimenteaza o criza psihosociala, care ar putea avea un rezultat pozitiv sau negativ pentru dezvoltarea personalitatii.
Aceste crize sunt de natura psihosociala, deoarece implica nevoi psihologice ale individului aflate în conflict cu nevoile societatii. Finalizarea cu succes a fiecărei etape are ca rezultat o personalitate sanatoasa si dobandirea virtutilor de baza. Virtutile de baza sunt puncte forte caracteristice, pe care egoul le poate folosi pentru rezolvarea crizelor ulterioare.
Esecul de a finaliza cu succes o etapă poate duce la o capacitate redusa de a finaliza etapele ulterioare si, prin urmare, o personalitate cu diferite probleme.
Atunci cand lucrezi in domeniul videochatului, lucrurile se schimba. Este nevoie sa iti poti controla temperamentul, sa stii cand sa vrei mai mult, dar si cand sa te opresti. Un model de top poate atrage toate privirile si poate capta atentia oricui. Personalitatea unui model de videochat trebuie sa fie complexa, puternica, sa poata razbate diverse situatii. Pentru a deveni o femeie cu o personalitate puternica, dar si incantatoare, in acelasi timp, trebuie doar sa ai incredere in fortele proprii si sa iei doar ce este mai bun de la oameni, iar din experientele negative sa inveti.
Ca sa devii un model de videochat bun, care stie cum sa trateze pe oricine, care poate sa zambeasca mereu, oricat de dificila i-a fost ziua, ai nevoie de o personalitate si un caracter puternic.
Insa, exista si mici ”ajutoare”, care pot contribui la dezvoltarea personalitatii tale. Socializarea este extrem de importanta. Cu cat relationezi si interactionezi mai usor cu oamenii, cunoscuti si necunoscuti, cu atat iti va fi mai simplu sa te transformi in femeia de succes care visezi sa fii.
Cum poti socializa in afara jobului?
Personalitatea ta este frumusetea ta interioara! Incearca mereu sa ti-o dezvolti, sa devii mai buna, sa inveti cum sa iti controlezi temperamentul, sa te joci cu stapanirea de sine si sa reusesti sa fii optimista, chiar si in cele mai dificile situatii! Toate acestea te vor ajuta sa devii o femeie de succes, ba chiar si un model de videochat care se bucura de tot ce isi doreste!
Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!
afla detalii!