Femei Vulgare – Detalii

Scris de miruna

Categorii:

Femei Vulgare – Detalii, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=3)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

De cele mai multe ori, oamenii considera ca vulgaritatea este un defect pe care nu ar trebui sa il aiba nici o femeie. Insa, ea poate deveni o calitate in mainile tinerelor inteligente care stiu sa profite de aptitudinile lor. Chiar daca in societate o femeie vulgara nu este privita cu ochi buni, parerile oamenilor pe care nu ii cunosti nu ar trebui sa te afecteze. Chiar din timpul existentei curtezanelor, majoritatea fiind femei inteligente, cu carte, dar care stiau ce vor de la viata si statutul social la care vor sa ajunga, vulgaritatea era privita ca pe o calitate.

 

1. Femeia vulgara - cum poti transforma vulgaritatea intr-un atu

Exista cateva granite intre a fi sexy si a fi vulgara si depinde de tine cand, unde si cum le stabilesti. De cele mai multe ori, vulgaritatea se refera la un limbaj licentios, la femeile care se machiaza prea strident in timpul zilei fara un motiv anume, care au un comportament neadecvat sau se imbraca mult prea obscen.

 

De asemenea, daca vrei sa profiti de vulgaritate si sa o transformi in atu, poti opta pentru un job in videochat. Kendra Studio te sfatuieste sa iti pastrezi personalitatea si sa incerci sa profiti de pe urma ei.

 

Stilul de videochat pe care Kendra il promoveaza este adaptabil in functie de dorintele si preferintele tale. Indiferent ca optezi pentru videochat premium sau freemium, vei putea evolua in timp si vei putea sa ajungi la cea mai buna performanta a ta. Fie ca esti dezinvolta, fie ca esti mai timida in fata camerei, ai nevoie de un mediu sigur, in care poti creste atat personal cat si financiar.

 

A avea o atitudine si o postura sexy nu inseamna ca esti o persoana vulgara. Sex-appealul este calitatea unei femei de a trezi dorinte sexuale in barbatii care o privesc. De asemenea, increderea pe care o ai in tine poate imbunatati acest aspect. Mai mult, machiajul, coafura, stilul tau vestimentar te vor face mult mai atragatoare pentru un barbat.

 

2. Vulgaritatea in pat

De cele mai multe ori, vulgaritatea in pat este un atu pe care majoritatea barbatilor il apreciaza. Desigur, in ceea ce priveste viata de zi cu zi, toti isi doresc o femeie sensibila, fragila si gingasa, dar barbatul este atras de energia sexuala pe care o femeie o emana si este o calitate pe care el o cauta cu siguranta in potentialele sale partenere. Pentru a satisface un barbat trebuie sa ai o senzualitate nativa, sa fii atragatoare atat fizic, cat si din punctul de vedere al impulsurilor sexuale pe care le exteriorizezi.

 

Vulgaritatea poate deveni o calitate pentru tine, in anumite contexte de viata, cum ar fi in relatia cu iubitul sau in jobul pe care il ai. Limbajul trupului este un factor foarte important de care depinde relatia intima cu un barbat. De asemenea, vulgaritatea cuvintelor folosite la timpul potrivit, postura corpului si privirea patrunzatoare pe care o ai, vor starni in privitor impulsuri sexuale.

 

Daca iti doresti sa ai un control cat mai mare asupra sexualitatii tale, astfel incat sa nu ai o atitudine vulgara din prima, incepe cu o nota de mister si cu un dans senzual, fi atenta la miscarile tale, anticipeaza-le pe cele ale partenerului si nu iti lua ochii de la el. De asemenea, fii cat mai spontana si cat mai deschisa. Barbatilor le place sa fie admirati, ascultati, sarutati cu pasiune si de ce nu, putin dominati. In ceea ce priveste cuvintele murdare, nu te sfii sa le folosesti pentru ca vor trezi in cel de langa tine un apetit sexual puternic. Toate aceste informatii trebuie sa le cunoasca si modelele de videochat, mai ales ca prin prisma jobului trebuie sa stii cum sa abordezi si sa satisfaci un barbat.

 

 

 

 

 

Asadar, se poate spune despre vulgaritate ca poate fi transformata intr-o arma foarte puternica, pe care tu o poti folosi cu brio in foarte multe situatii din viata. Nu te stradui sa iti reprimi pornirile si felul de a fi. Incearca sa profiti de calitatile pe care le ai in plus fata de alte femei si, de ce nu, sa castigi de pe urma lor.

 

 

Sursa foto: Shutterstock.com

 

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!