Femeia sarmanta – Cum sa iti redescoperi farmecul interior?

Scris de Monica

Categorii:

Barbatii au șanse de cinci ori mai mari să se îndrăgostească de o femeie sarmanta decât de o femeie care nu are un farmec propriu. Insa nu doar sexul puternic trebuie luat in calcul atunci cand este dezbatut sarmul unui femei. Acesta tine de armonizarea aspectelor exterioare cu cele interioare, astfel incat rezultatul sa depasească limiltele gratiei prin nota de autenticitate pe care o poate exprima fiecare femeie daca este sincera cu ea insasi.

         Femeia sarmanta nu este doar femeia care stie sa placa barbatilor. Ea este, in acelasi timp, femeia care are puterea de a se exprima liber si de a fi ea insasi, pentru ca adevarul este ca orice femeie poate fi sarmanta daca se lipseste de inhibitii si prejudecati.

Femeia sarmanta – Cum sa iti redescoperi farmecul interior?, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=3)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '0' (length=1)

1. Sarm feminin – cum te descoperi?

Pentru a deveni sarmanta cu adevarat, poti sa ai in vedere anumiti pasi de actiune pe care i-au urmat si alte femei, dar ceea ce este important de studiat este psihologia unei femei sarmante.

         Dedica o clipa pentru a analiza modelul unei femei pe care o consideri fermecatoare si incearca sa depistezi ce anume iti atrage atentia in aceasta directie. Care sunt motivele pentru care o consideri sarmanta? Poate fi vorba despre stilul vestimentar, eleganta, atitudine, gesturi sau personalitate. Nu trebuie sa te limitezi doar la acestea. Pot fi multe alte aspecte.gandeste-te doar ce iti atrage atentia. De cele mai multe ori, devenim ceea ce admiram pentru ca ne este mult mai usor sa integram acele aspecte palcute in personalitatea noastra.

         Sarmul paote fi definit ca o putere de fi deosebit de placuta sau de a atrage, atat prin personalitate, cat si prin atitudine sau frumusete. Pana la urma, orice om isi doreste sa placa celor din jur. Dar sarmul nu are la baza neaparat dorinta arzatoare de a fi placut.

2. Despre sarmul feminin - Imaginea de sine si atitudinea

Trebuie sa fii constienta de faptul ca imaginea despre propriul sine este direct legata de sarmul feminin. Daca imaginea pe care o ai in minte despre propriul aspect fizic si puterea ta interioara sunt degradate, iti va fi, cu siguranta, stirbit si farmecul. Cel mai important lucru este sa nu te lasi descurajata de partile tale negative, ci sa le identifici constant si sa le observi. Astfel, faci primul pas spre flexibilitatea in gandire si cea mai buna versiune a ta.

         De cele mai multe ori, ai nevoie si de cate un mic ajutor in aceasta directie. Este foarte util sa ai pe cineva alaturi care sa te ajute sa vezi la ce aspecte mai ai de lucrat pentru a putea fi cu adevarat tu insati, deci fermecatoare prin capcitatea de a-ti exprima propriul sine. Nimic nu este mai putin seducator decat o femeie care isi neaga propriul sarm in favoarea prejudecatilor si temerilor de a nu fi judecata.

3. Sarmul feminin, instinctul si increderea in sine

Despre sarmul feminin se poate spune si ca este legat strans de capacitatea de a-ti asculta instinctele si de puterea de a avea incredere in sine. Daca nu demonstrezi ca esti stapana pe propria persoana, vor lua altii stapanirea asupra ta. Si aici este vorba de a-ti demonstra tie cat de puternica si sigura pe propriile forte esti, de a te dezvolta personal constant, ci nu a arata asta altora. Odata ce ajungi sa te privesti in oglinda fara a te judeca, prejudecatile altora nu te vor mai putea atinge. De asemenea, simplitatea si capacitatea de a avea incredere in sine este o unda magnetica extrem de puternica. Sarmul unei femei poate inflori doar daca i se permite, prin acceptarea si iubirea de sine.

         Se spune ca cele mai instinctuale fiinte sunt femeile, si nu degeaba. Nu neglija sentimentele si emotiile pe care le ai, indiferent de situatie. Pentru o femeie sarmanta, independenta emotionala si capacitatea de a-si asculta instinctele sunt esentiale.

In concluzie, o femeie sarmata va fi mereu apreciata de barbati, dar si de alte femei, pe care le poate incuraja sa se dezvolte si sa creda cu adevarat in sine. Este important sa iei in calcul faptul ca sarmul tau tine de imaginea pe care o ai depre propria persoana si de energia pe care o raspandesti in jurul tau. Indeparteaza prejudecatile si cauta-ti adevaratul sine, pentru ca acela este de fapt farmecul unic al femeii.

 

Sursa: pexels.com

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!