Haine pentru videochat – cum sa-ti cresti impactul prin vestimentatia potrivita?

Scris de Monica

Categorii:

Make-up, haine, decorul camerei – toate sunt elemente esentiale pentru a-ti desfasura activitatea de model in cele mai bune conditii. Tinutele potrivite te pot detasa de competitie si iti pot definitiva imaginea de pe site-urile de profil.

 

Desi succesul in videochat presupune un amestec de factori pe care trebuie sa-i iei in considerare in egala masura pentru a reusi, nu se poate nega ca grija pentru aspect poate sa-ti imbunatateasca castigurile. In continuare, poti afla mai multe despre importanta alegerii tiniutei potrivite in videochat si despre cum sa te imbraci.

Haine pentru videochat – cum sa-ti cresti impactul prin vestimentatia potrivita?, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
  0 => 
    array (size=4)
      'url_meniu' => string '' (length=0)
      'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
      'sectiuni' => 
        array (size=2)
          0 => 
            array (size=4)
              ...
          1 => 
            array (size=4)
              ...
      'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '0' (length=1)

1. Tinute pentru videochat - care este importanta lor?

Tinuta este importanta pentru succes in videochat, cel putin la o prima impresie si pentru a atrage atentia catre showurile tale pe site-urile de profil. Aspectul conteaza, in general, dar nu este ingredientul de baza al succesului. Dupa ce membrii devin fanii tai si revin la showurile tale si in conversatii private cu tine, comunicarea devine esentiala pentru a-i tine aproape.

 

Oricum, trebuie sa ai o aparitie impecabila in fata camerelor, din toate punctele de vedere, pentru a te distinge printre celelalte modele. Ca sa ai parte de cele mai bune tinute, trebuie sa ai grija cum iti alegi studioul la care lucrezi.

De obicei, la un studio serios, ti se pun la dispozitie tinute mai ales cand esti in perioada de inceput si inca inveti cum merg lucrurile in domeniu. Ar trebui sa ti se puna la dispozitie si alte avantaje, precum:

 

  • sedinte de make-up la studio;
  • sedinte foto profesionale;
  • training individual, mai ales la inceput.

 

Dupa perioada de acomodare si dupa ce afli cum merg lucrurile de la echipa de training, pe masura ce incepi sa castigi din ce in ce mai mult, iti poti achizitiona si tu anumite piese vestimentare care te pun in valoare si care consideri ca sunt mai potrivite pentru a da un caracter cu totul special showurilor pe care le faci.

2. Cum sa te imbraci pentru videochat pentru a avea cele mai bune castiguri

Nu exista anumite reguli de vestimentatie care-ti castiga succesul ca model. Cel mai important este sa-ti pui personalitatea in valoare din toate punctele de vedere, inclusiv prin alegerea tinutelor potrivite.

 

Imaginea este cea care conteaza la prima impresie, atat cea pe care o afisezi in timpul showurilor, cat si cea din pozele de pe profilul tau de model. Acestea doua trebuie sa se potriveasca intre ele, pentru ca membrii pun pret pe autenticitate. „Personajul” pe care ti-l creezi trebuie gandit cu atentie la fiecare detaliu, pentru ca doar astfel vei reusi sa creezi o impresie de durata pentru cat mai multi membri.

 

 Daca prin poze arati ca esti intr-un fel, dar in timpul showurilor arati si comunici altfel, unii nu vor fi atrasi sa intre in conversatii private cu tine. 

 

Alegerea tinutelor depinde si de tematica showurilor pe care le organizezi. Poti sa-ti iei costume tematice, daca ai o anumita idee pe care vrei sa o pui in practica si daca tinuta respectiva nu este oferita de studio. 

 

Un alt factor de luat in considerare este cum este amenajarea spatiului unde-ti desfasori activitatea. Studiourile ar trebui sa fie amenajate cat mai divers, pentru ca trasaturile individuale ale modelelor sa fie puse in valoare cat mai bine. Daca stilul camerei este mai relaxat, cu putine elemente decorative, atunci ar trebui sa-ti adaptezi tinuta si sa nu alegi ceva discrepant.

 

Oricum, pe masura ce devii cunoscuta si castigurile tale cresc, este recomandat sa-ti achizitionezi tu insati tinute, pentru a-ti crea o imagine unica. Investitia in acestea nu va fi o problema, pentru ca daca alegi un studio bun vei avea castiguri mari si nu va trebui sa te ingrijorezi in legatura cu nicio cheltuiala.

 

Poti sa-ti cumperi tinute chiar si de la inceput, dar astfel risti ca ceea ce alegi sa nu fie potrivit si sa nu aiba efefct asupra membrilor. Trebuie mai intai sa afli mai multe lucruri despre domeniu de la echipa de training si sa ai experienta propriu-zisa in timpul turelor online pentru a-ti da seama cum sa-ti dezvolti „personajul”.

Hainele iti asigura, in videochat, mai ales succesul initial, dar acesta trebuie intretinut pe masura ce iti dezvolti cariera prin alte elemente,mai ales legate de comunicare. Trebuie sa-ti alegi vestimentatia astfel incat sa-ti pui in valoare personalitatea.

 

Sursa foto: Pixabay.com, Unsplash.com

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!