Inhibitia si cum poti scapa de ea cu ajutorul videochatului

Scris de miruna

Categorii:

Inhibitia si cum poti scapa de ea cu ajutorul videochatului, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=4)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
     3 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '1' (length=1)

Inhibitia este unul dintre cele mai mari dezavantaje ale unei femei. Deseori asociata cu timiditatea, aceasta poate crea destul de multe piedici atat pe plan personal, cat si profesional, daca sunt luate masuri.

Daca te regasesti in randurile de mai sus, trebuie sa stii ca ai destul de multe solutii la indemana care te pot ajuta sa treci peste toate inhibitiile pe care le ai, indiferent de natura acestora pentru ca, da, timiditatea aceasta este de mai multe feluri. Daca nu te-ai gandit la aceasta varianta pana acum, videochatul poate fi exact ceea ce iti trebuie.

Cum te ajuta videochatul sa scapi de inhibitia sexuala, dar mai ales de cea emotionala? Mai jos poti gasi cateva raspunsuri interesante.

1. Ce inseamna sa ai inhibitii?

Ce este inhibitia? Pentru ca multe persoane confunda acest termen cu timiditatea, trebuie spus ca prima reprezinta o frica mai profunda de a-ti manifesta anumite trairi, de a te arata asa cum esti si de a face lucruri care iti plac, dar pe care iti este frica sa le incerci.

Inhibitia de a te manifesta vine pe mai multe planuri, printre care cel mai des la nivel emotional si sexual. De aceea, este destul de greu de combatut, iar atunci cand te hotarasti sa ,,lupti’’ cu ea va trebui sa iei niste hotarari importante si drastice.

A avea inhibitii inseamna sa iti fie teama sa fii tu insati, in primul rand, ceea ce va avea consecinte mari asupra ta ca persoana, insa nu este imposibil sa scapi de ele. In functie de problemele cu care te confrunti, te poti elibera si poti deveni persoana care vrei sa fii.

2. Tipurile de inhibitii

Exista mai multe tipuri de inhibitii, iar in acestea poti recunoaste una sau mai multe care te caracterizeaza. Printre acestea, cele enumerate mai jos sunt printre cele mai comune la femei.

 • Inhibitia emotionala care este cel mai des intalnita si de la care pleaca multe probleme. Un exemplu bun este izolarea care te poate face sa nu ai prieteni, sa te simti neinteleasa si lipsita de identitate.
 • Inhibitia sexuala care iti va afecta viata intima si care te-ar putea indeparta de partenerul tau sau te poate duce in punctul in care nu te poti apropia de cineva daca esti singura.
 • Inhibitia comportamentala care seamana cel mai mult cu timiditatea si care te va impiedica sa te exprimi si sa te arati asa cum esti.

Toate acestea pot avea efecte destul de nocive, ducand la inhibarea sexualitatii si a libidoului pe plan personal, dar si retragere pe plan profesional.

Din fericire, exista mai multe metode prin care te poti elibera de toate inhibitiile si prin care poti deveni o persoana increzatoare. Una dintre cele mai simple este videochatul, iar daca ti se pare extrema, afla ca vei avea de castigat foarte multe de pe urma acestei experiente si te vei cunoaste cu adevarat pe tine insati.

3. Inhibitia si videochatul – doi termeni care se potrivesc foarte bine

Poate ti se pare ca inhibitia si videochatul nu prea au ce cauta impreuna, insa te inseli si iata de ce:

 • Videochatul este calea cea mai simpla de a scapa de inhibitia sexuala si de cea comportamentala,
 • Acesta te poate ajuta sa capeti increderea si autovalidarea de care ai nevoie fara sa fii nevoita sa apelezi la alte persoane,
 • Te va ajuta sa te cunosti cel mai bine, sa te simti confortabil cu tine insati si sa devii o persoana noua.

Pe langa toate aceste beneficii, videochatul este o provocare si din punct de vedere profesional, iar pe acest plan te vei putea inconjura de prietene noi care te pot ajuta sa treci peste toate inhibitiile. Echipa de la Kendra Studio nu doar ca este foarte prietenoasa si intelegatoare, dar iti poate oferi si tot suportul de care ai nevoie pentru a trece peste orice inhibitie, fie ea sexuala sau emotionala.

Pentru ca nu trebuie sa faci nimic brusc, afla ca poti opta pentru videochatul non-adult, iar mai tarziu sa il incerci pe cel freemium, astfel incat sa ai cu adevarat timp sa te cunosti mai bine si sa scapi de inhibarea sexualitatii. Odata depasita aceasta faza, vei vedea cum toate problemele tale vor incepe sa se estompeze si vei deveni nu doar increzatoare, dar si fericita.

Ce este inhibitia? Cel mai simplu spus, aceasta este teama de a fi tu insati. Iar intr-o lume in care aproape toate relatiile se desfasoara pe internet, sa te confrunti cu aceasta problema nu este deloc neobisnuit. Partea buna a lucrurilor este ca tot online-ul te poate ajuta sa scapi de ea si chiar sa iti schimbi stilul de viata in totalitate.

Fie ca te confrunti cu inhibitia sexuala sau de alta natura, videochatul poate fi una dintre cele mai mari provocari care te poate duce la cea mai profunda cunoastere si acceptare de sine. Mai mult de atat, in acest fel vei vedea cat de simplu devine sa fii tu insati.

Sursa foto: Pixabay.com

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!