Secretele „erodeaza” relatiile! Invata cum sa-i spui iubitului ca lucrezi intr-un studio de videochat!

Scris de Larisa

Categorii:

Secretele „erodeaza” relatiile! Invata cum sa-i spui iubitului ca lucrezi intr-un studio de videochat!, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:boolean false

Secretele „erodeaza” relatiile! Invata cum sa-i spui iubitului ca lucrezi intr-un studio de videochat!

Intr-o tara nu foarte bogata precum Romania, videochatul a devenit poate cel mai popular job in randul tinerelor. Unele dintre ele lucreaza in acest domeniu ca sa poata sa-si termine studiile, iar altele, ca sa-si cumpere o casa si sa-si intemeieze mai tarziu o familie. Visuri precum operatii estetice, genti de firma si calatorii in destinatii luxoase apar pe parcurs; atunci cand ajungi sa castigi din ce in ce mai mult de la luna la luna, este normal ca si asteptarile sa creasca si sa tintesti catre tot ceea ce nu ti-ai permis pana acum.

Dar un job in videochat poate veni la pachet si cu un nou statut social. Ne convine sau nu, lumea inca este sceptica si pune etichete fetelor care decid sa devina independente financiar si sa aiba o viata mai buna. Traim in secolul 21, dar asta este realitatea. O realitate in care videochatul este inca asociat cu pornografia, pentru ca, nu-i asa, tehnologia a evoluat atat de mult incat membrii aflati la sute de kilometri distanta se pot „teleporta” in camera modelelor. Tocmai din acest motiv, foarte multe modele aleg sa nu admita ca lucreaza intr-un studio de videochat.

Dar ce faci atunci cand ajungi sa evoluezi si sa castigi din ce in ce mai multi bani de la luna la luna? Iti cumperi o masina si o casa, iesi in cluburi de fite si porti haine scumpe. Intrebarile vor incepe sa apara – stii cum sa maschezi ca lucrezi intr-un studio de videochat? Sau poate ar fi mai bine sa te gandesti daca exista persoane in care ai incredere si cu care poti sa vorbesti deschis. Spre exemplu, iubitul tau. Chiar crezi ca ar trebui sa-i ascunzi la nesfarsit care este jobul tau? O relatie sanatoasa se bazeaza pe sinceritate, plus ca secretele si minciunile conduc la tensiuni, care foarte probabil iti vor afecta cariera, tocmai pentru ca nu te mai simti confortabil pe plan personal.

studio videochat Bucuresti

Este normal sa ai emotii sa porti o discutie sincera cu el, insa nu-ti face mii de scenarii inainte si lasa lucrurile sa decurga natural. Stii cum se spune: socotelile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ. Degeaba iti imaginezi cum ar putea sa reactioneze. Cel mai bine este sa incerci sa-l convingi ca faci o alegere foarte buna pentru tine si ca o astfel de meserie te va ajuta sa devii independenta financiar. Explica-i ce presupune activitatea intr-un studio de videochat din Bucuresti si ajuta-l sa depaseasca preconceptiile. Explica-i ca nu este totul despre show-uri sexy. Un model de succes trebuie sa fie capabil sa poarte conversatii in engleza si sa devina un fel de psiholog. Barbatii care intra pe site-urile de videochat isi doresc sa-si indeplineasca niste fantezii la care nu au acces in viata reala, dar multi dintre ei intra doar pentru a cauta sprijin moral. Exista membri care intra in privat cu fetele doar pentru a lua cina impreuna sau a povesti tot ce li s-a intamplat la munca in ziua respectiva. Sunt oameni si oameni, iar fiecare are personalitatea si placerile sale.

Cert este ca la Kendra Studio nu vei fi pusa niciodata sa faci ceva cu care nu esti de acord, iar acest lucru ar trebui sa-l cunoasca si iubitul tau. Nu spunem ca nu vei face show-uri sau ca nu te vei dezbraca, insa nu vei fi niciodata obligata sa mergi pe o zona hard, care poate nu te reprezinta. Limitele le impui tu, tocmai pentru ca o cariera de succes se bazeaza pe o stare de spirit buna si incredere in sine. Intr-o relatie sanatoasa, oamenii se sustin unii pe altii din punct de vedere profesional, iar daca reactioneaza negativ, poate nu este relatia de care ai nevoie.

studio videochat Bucuresti

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!