Valorile feminine apreciate si recompensate la Kendra Studio

Scris de Larisa

Categorii:

Valorile feminine apreciate si recompensate la Kendra Studio, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:boolean false

Dorinta de a afisa aparitii perfecte o are fiecare femeie. Diferenta intre cele care chiar reusesc sa se simta in elementul lor indiferent de eveniment si cele care esueaza consta in atitudine. Da, succesul este definit de aceasta si in fond este el insusi tradus prin atitudine. Desigur, putin ajutor pe partea fizica, respectiv in vederea realizarii unei coafuri de actualitate sau adoptarea unei tinute in tendinte, este necesar.

In rest insa ceea ce o femeie trebuie sa inteleaga este ca nu exista o definitie a perfectiunii feminine si ca fiecare poate straluci daca invata sa se aprecieze in primul rand si apoi sa se faca apreciata. Am pus intotdeauna accent pe stima de sine a modelelor noastre, pe care am incercat si credem ca am reusit sa o consolidam. Referitor la fizic, exista sute de tipare – nici o femeie nu este la fel ca alta, iar asta este de bine nu doar pentru ca astfel ne diferentiem ca oameni, dar si pentru ca fiecare isi poate expune frumusetea unica, intr-o maniera de asemenea fara egal.

Modelele care inca sunt reticente cu privire la afirmarea in societate sunt cele pe care ne focusam atentia de fiecare data. Cele care deja au deprins cateva invataminte legate de atitudine sunt acum pe culmile succesului si se bucura de castiguri financiare pe merit.

Valorificarea atuurilor si independenta pe toate planurile

Fiecare femeie a fost inzestrata de natura cu ceva aparte – oricat de neinsemnat ar parea. Ceea ce dorim ca tu sa faci este sa inveti sa iti valorifici atuurile si sa creste pe toate planurile – exact asa cum si meriti. Lucrand ca model in videochat poti sa iti faci o cariera, totodata si sa ajungi sa devii propria stapana. Ce se presupune ca ar trebui sa insemne asta? Perseverand, ajungi sa atingi acel nivel de performanta in calitate de model care sa iti asigure castiguri suficient de mari pentru a te intretinere singura, dar si pentru a te rasfata ori de cate ori doresti.

Cand simti viata fara barierele pe care cei de care depindeai ti le impuneau, reinvii practic. Te simti confortabil atat fizic – pentru ca iti permiti un trai luxos, cat si psihic – pentru ca iti platesti singura facturile si ca nu mai esti nevoita sa te rogi de nimeni in acest sens.

Ce sfatuim fiecare nou model care pare complexat si plin de inhibitii? Renuntarea la temeri, la orice o tine in loc! Este modalitatea in care o tanara poate incepe sa isi valorifice calitatile, sa isi puna in evidenta atuurile mai ales intr-un domeniu precum este videochatul. In cadrul acestuia conteaza enorm atitudinea, deschiderea fata de comunicari lipsite de prejudecati. In fapt, este maniera prin care poti atrage utilizatorii, prin care iti poti inmulti castigurile.

Bineinteles ca si partea fizica va avea intotdeauna partea ei. Asta nu insemna insa ca pune bariere sau ca ridica pretentii de genul dimensiunilor corporale specifice modelelor de pe podium sau altele de acest fel.

La noi, la Kendra Studio apreciem atat frumusetea naturala, cat si hotararea de a realiza diverse imbunatatiri estetice asupra corpului, in ideea de a te simti mai stapana pe tine si frumusetea ta. In acest sens iti punem la dispozitie toate uneltele prin care sa iti definesti personalitatea. In vederea imbunatatirii tehnicilor de comunicare dispui de ajutorul unui trainer specializat, iar legat de cosmetica si coafura, ori de tinuta per total, ne-am ocupat tot noi. Tu trebuie doar sa iti doresti sa devii o versiune mai buna a ta, sa te dezvolti si sa cresti profesional, dar in fond pe toate planurile. Afla mai multe despre cum poti deveni o femeie independenta direct la noi in studio.

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!