Viata de model de videochat dincolo de job

Scris de Monica

Categorii:

Daca nu lucrezi inca in videochat, poate ca te intrebi cum arata viata unui model, ca sa stii daca un astfel de loc de munca ti s-ar potrivi sau nu. Acest lucru este inconjurat de mister, pentru ca nu multe persoane din afara domeniului stiu exact in ce consta aceasta activitate.

 

Nu este atat de diferit pe cat iti imaginezi, in comparatie cu orice alt job full-time. Dincolo de responsabilitatile legate de munca, fiecare model are o viata diferita, dar exista anumite lucruri care caracterizeaza in general viata unui model videochat prin beneficiile de care se bucura..In continuare, poti afla cum arata viata unui model videochat la job si in afara lui.

Viata de model de videochat dincolo de job, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=2)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '0' (length=1)

1. Despre viata de model videochat - cum arata o zi de lucru?

Ca sa-ti faci o impresie asupra vietii de model videochat, trebuie mai intai sa cunosti cateva detalii despre o zi de lucru obisnuita in acest domeniu. Modelele videochat lucreaza timp de cel putin sapte ore pe zi (in afara de o ora pauza), timp de cinci zile pe saptamana. Au, prin urmare, un program asemanator cu al angajatilor din alte domenii.

 

In acest timp, ele intra pe site-urile de videochat care li se potrivesc cel mai bine, in functie de personalitate si aptitudini. Modelele organizeaza pe parcursul unei zile mai multe showuri cu un numar mai mare de membri, mai ales daca este vorba despre site-uri freemium, dar vorbesc si in privat cu fanii foarte devotati care vor sa poarte o conversatie in particular.

 

Pentru a atrage atentia membrilor care au la dispozitie o varietate mare de showuri, modelele trebuie sa pregateasca in prealabil modul de desfasurare al acestuia. Bineinteles ca trebuie sa fie si spontane, pentru a comunica autentic cu membrii, dar in primul rand showul trebuie sa aduca ceva nou si sa se distinga printre celelalte, pentru ca si castigurile sa creasca.

 

Ca sa-ti organizezi showurile in mod reusit, mai ales cand esti la inceput, poti apela la sfaturile echipei de training care te ajuta si sa le elaborezi, dar si cand esti online. Trainerii iti pot oferi detalii despre cum sa decorezi camera, despre tipurile de mesaje la care membrii reactioneaza cel mai bine in functie de site si in general te asista live cand intampini dificultati in perioada de acomodare.

2. Viata de model in timpul liber

Viata de model videochat nu inseamna doar viata din timpul programului. In afara jobului, modelele au hobbyuri variate si diferite aspiratii. Multora dintre ele le place sa calatoreasca in toata lumea, mai ales ca prin castigurile mari isi pot permite cateva vacante pe an, in destinatii neobisnuite. De exemplu, pot alege vacante pe insule exotice sau in centre de spa renumite din Europa.

 

Multe dintre ele au sunt preocupate sa-si construiasca sau sa-si cumpere o locuinta, sa-si ia o masina sau sa faca alte lucruri pe care si le-au propus. Jobul in videochat le ofera mijloacele de a-si contrui viata pe care si-o doresc rapid.

 

In rest, familia joaca un rol important pentru multe dintre modele. Multe dintre acestea sunt casatorite si aleg acest job in ciuda prejudecatilor cu care se pot confrunta, pentru ca este avantajos la nivel financiar si pot sa devina independente.

 

Daca esti curioasa sa afli care sunt beneficiile pe care le ai ca model, prin care poti face tot ce-ti doresti, trebuie sa stii in primul rand ca, fiind model incepator, castigi intre 1000 si 3000 de dolari in primele cateva luni. Dupa aceea poti ajunge la sume extrem de mari treptat, daca tii cont de sfaturile trainerilor si pui in aplicare ce te invata.

 

Printre celelalte avantaje care-ti permit sa evoluezi rapid si sa dai ce ai mai bun se afla urmatoarele lucruri;

 

 • plata de doua sau patru ori pe luna;
 • comision standard 50% plus bonusuri de performanta de 10-15%;
 • fotografii profesioniste;
 • servicii de makeup la studio;
 • promovare online oferita de studio;

 

Viata de model este, intr-o anumita masura, asemanatoare cu a oricarui angajat, mai ales in ceea ce priveste programul. Exista, insa, anumite avantaje care te ajuta sa-ti indeplinesti mai rapid telurile.

 

Sursa foto: Pixabay.com

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!