Videochat sau onlyfans? Cum sa ai o cariera de succes ca model si sa faci cea mai inspirata alegere?

Scris de Monica

Categorii:

Exista tot mai multe discutii despre diferentele dintre videochat si OnlyFans si care este cea mai buna varianta prin care poti avansa în cariera ta de model. Daca videochatul îti ofera un mediu sigur si organizat în care sa-ti desfasori activitatea, în cazul platformei mentionate trebuie sa te descurci singura din toate punctele de vedere. 

 

Vei afla din acest articol ce înseamna, de fapt, OnlyFans si cat de avantajos este sa apelezi la aceasta modalitate de lucru, precum si ce trebuie sa stii despre diferentele dintre aceasta si videochat. De asemenea, vei gasi argumentele despre cea mai buna alegere pentru cariera ta.

Videochat sau onlyfans? Cum sa ai o cariera de succes ca model si sa faci cea mai inspirata alegere?, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:
array (size=1)
 0 => 
  array (size=4)
   'url_meniu' => string '' (length=0)
   'meniu_faq' => string 'NU' (length=2)
   'sectiuni' => 
    array (size=3)
     0 => 
      array (size=4)
       ...
     1 => 
      array (size=4)
       ...
     2 => 
      array (size=4)
       ...
   'pozitie_box_cu_meniu_in_dreapta' => string '0' (length=1)

1. Ce înseamna OnlyFans?

OnlyFans este o platforma si o aplicatie online creata în 2016, unde oamenii pot plati pentru continut (fotografii si videoclipuri, fluxuri live) printr-un abonament lunar. Continutul este creat în principal de YouTuberi, antrenori de fitness, modele, creatori de continut, persoane publice, pentru a-si monetiza profesia. 

 

Astfel, un model de videochat poate utiliza aceasta platforma pentru a-si crea continut si pentru a conversa cu fanii sai. Chiar daca este o metoda destul de populara, asta nu înseamna ca este si cea mai avantajoasa pentru cariera ta. 

La o prima vedere, acest mijloc de lucru pare ca îti ofera independenta, dar este, mai degraba un consumator de resurse de tot felul. Spre deosebire de o agentie de videochat, unde ai un mediu sigur si plin de beneficii, un cont de OnlyFans înseamna ca esti mai vulnerabila pentru publicul autohton si nu ai niciun fel de sprijin în realizarea de continut.

2. Videochat versus onlyfans: ce trebuie sa stii?

Spre deosebire de OnlyFans, un studio de videochat îti ofera un cadru mult mai stabil si sigur, din toate punctele de vedere, pentru a-ti desfasura activitatea. De exemplu, vei primi tot sprijinul de care ai nevoie atunci cand vine vorba de pregatirea pentru a fi un model de top de succs. De la trainingul personalizat pentru a face performanta pana la sfaturile profesioniste de machiaj, vei face parte dintr-o echipa care valorizeaza munca ta. 

 

De asemenea, vei primi sprijin pentru a-ti ascunde identitatea ca model online, beneficiind de de confidentialitatatea de care ai nevoie, mai ales la început de drum în domeniu. Vei benficia de castiguri substantiale, un model de videochat dintr-un studio profesionist castigand între 1000 si 3000 de dolari doar în primele luni. In plus, un studio profesionist va lucra întotdeauna cu site-uri freemium si premium.

Atunci cand alegi varianta de OnlyFans pentru cariera ta, esti singura pe acest drum si trebuie sa faci totul: de la continutul în sine (aparatura de specialitate, spatiul fizic dedicat) pana la ce înseamna pregatire (aspect fizic, machiaj, tinute). Mai mult decat atat, tot tu vei fi responsabila si de partea de promovare si de atragerea de clienti noi si implicit, de cresterea veniturilor. Videochatul de acasa nu va fi niciodata o alegere potrivita pentru cariera ta.

3. Videochat sau onlyfans? Care e cea mai buna alegere pentru cariera ta de model de top?

Indiferent de nivelul tau de performanta, întotdeauna sa te gandesti sa iei cele mai bune decizii pentru cariera ta. Daca îti doresti sa ai succes, asigura-te ca faci parte echipa celui mai experimentat si performant studio de videochat freemium din Romania. Pune accent întotdeauna pe felul în care esti apreciata la locul de munca, sa tot suportul de care ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea. 

 

Un astfel de mediu de lucru nu numai ca îti poate oferi independenta financiara de care ai nevoie, dar mai ales încrederea ca esti pe drumul cel bun în cariera ta. Astfel, te vei putea concentra pe cum poti evolua si cum îti poti îmbunatati performantele si veniturile. 

 

Intotdeauna vor fi tot felul de trenduri în ceea ce priveste videochatul si activitatile adiacente, dar trebuie sa fii atenta sa faci cele mai bune alegeri pentru tine. Sa ai mereu printre prioritati cadrul legal si o echipa care pune accent pe profesionalism, confidentialitate, training si beneficii. In acest fel, vei avea o cariera de succes mai repede decat crezi! 

 

Sursa: Pexels.com

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!