3 tehnici simple pentru CVS Speciality: Farmacie de specialitate, medicamente și asistență

Scris de Monica

Categorii:

3 tehnici simple pentru CVS Speciality: Farmacie de specialitate, medicamente și asistență, kendrastudio.ro, imagine 1
/var/www/vhosts/kendrastudio.ro/httpdocs/wp-content/themes/kendra/single.php:65:null

3 tehnici simple pentru CVS Speciality: Farmacie de specialitate, medicamente și asistență

CuprinsCel mai bun ghid pentru CVS Caremark – PBM & Mail Comandă Farmacie – Conectați -văCe face viața mai ușoară cu livrarea la domiciliu pe bază de rețetă?

Medicamentele noastre pe bază de rețetă prin soluții de poștă permit pacienților cu venituri mici din întreaga țară să se elibereze de majoritatea anxietăților referitoare la modul în care vor plăti pentru medicamentele cu prescripție medicală prin poștă. Găsirea unui magazin de droguri online autorizat pe care vă puteți baza pentru a furniza medicamentele reduse pe care le aveți nevoie se poate dovedi dificilă. Cu farmacia noastră complet acreditată și, de asemenea, certificată on-line, acum aveți accesibilitate la medicamente cu reduceri online de care aveți nevoie.

Obiectivul nostru pe termen lung este de a face mult mai ușor pentru persoane fizice să obțină opțiunile non-comerciale mai puțin costisitoare oferite pe piață, precum și să furnizeze economii financiare substanțiale pe care le puteți propune mult mai bine. Medicamentele nu ar trebui să fie nevoiți să plaseze o astfel de presiune monetară pe faptul că a avut oameni dificili și, de asemenea, obiectivul RX Outreach de a oferi oamenilor cu acest tip de atenuare economică și, de asemenea, medicală vine cu timpul ideal.

Scena devine din ce în ce mai tipică în Statele Unite: consumatorii înlocuiesc o călătorie către farmacia din colț cu un clic pe web, unde localizează numeroase site -uri care oferă medicamente pe bază de rețetă și, de asemenea, alte produse pentru sănătate și wellness. Multe dintre acestea sunt proiecte legale care furnizează cu adevărat beneficii, confidențialitate personală și, de asemenea, garanțiile procedurilor tradiționale pentru recomandarea medicamentelor.

În timp ce unele sunt lanțuri mari de materii de droguri, multe dintre aceste servicii legitime sunt farmacii regionale „mamă, precum și pop”, înființate pentru a -și oferi clienților lor digital. Consumatorii trebuie să fie precauți pentru alții care folosesc internetul ca o priză electrică pentru produse sau metode care sunt în prezent interzise pe globul offline.

Ca exemplu, unele site-uri web solicită clienților doar pentru a completa un chestionar înainte de a cumpăra medicamente pe bază de rețetă, ocolind orice fel de interacțiune față în față cu un specialist în sănătate. „Această tehnică slăbește garanțiile unei orientări medicale directe și, de asemenea, evaluare fizică executată de un specialist calificat pentru sănătate și sănătate”, spune Jeffrey Shuren, M.D., Ofițer de poliție medicală la locul de muncă al FDA de politică, pregătire, precum și legislație.

Farmacie online de comandă prin poștă – Centerwell Pharmacy ™ – O imagine de ansamblu

„Site -uri web care sugerează pe baza unui chestionar care ridică probleme suplimentare de wellness”, afirmă Shuren. „Indivizii riscă să obțină un medicament necorespunzător, precum și ar putea compromite posibilitatea unui diagnostic medical corect sau recunoașterea unei contraindicații pentru medicament.„Pe zi, FDA a obținut doar câteva înregistrări de evenimente negative legate de vânzările de medicamente pe internet, cu toate acestea, unele dintre aceste situații vizează posibilul pericol de a cumpăra medicamente pe bază de rețetă pe baza unui set de întrebări.

FDA examinează nenumărate site -uri de internet farmaceutice farmacie-romania.com, presupuse să încalce legislația, precum și planurile de a lua măsuri legale, dacă sunt adecvate.

Potrivit companiei de studiu de piață Cyber ​​Dialogge Inc., Problemele de sănătate sunt al șaselea cel mai frecvent factor pe care indivizii îl fac online. 97 de miliarde de rețete ar fi distribuite în 1999, precum și cum nu există cifre fiabile care evaluează vânzările online totale, încă sunt disponibile, resursele industriei afirmă că acest număr este cel mai probabil destul de puțin.

În multe cazuri, acest lucru este real. Un sondaj Ultima pierdere a rapoartelor de consum a arătat că cumpărătorii ar putea economisi până la 29 la sută prin obținerea anumitor medicamente online. Un alt studiu, realizat în 1999 de Colegiul din Pennsylvania, precum și publicat în Analele medicamentelor interne, au urmărit vânzările Web de viagra și, de asemenea, propecia și a localizat că cele 2 medicamente au fost un standard de 10 % mult mai scump online decât la Philadelphia local -AMEA DE DROGURI.

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 5000 de lei!

afla detalii!