KENDRA – CEL MAI BUN STUDIO DE VIDEOCHAT

Alege sa lucrezi cu profesionisti, la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti!

aplica acum

Toata lumea stie cat se castiga din videochat, dovada ca din ce in ce mai multe fete vor sa fie modele si sa se îmbogățească peste noapte.

Fetelor, treziți-va la realitate! Nicăieri nu poți sa faci bani doar bătând din degete. In ziua de azi găsești un studio de videochat la fiecare colt de strada, însă multe dintre acestea au oferte mincinoase, menite doar sa atragă fetele fără experiență.

Da, se câștigă bine, dar doar dacă ai alături de tine cel mai bun studio de videochat! Nu poti face performanta oriunde, asa ca este important sa faci încă de la început o alegere inspirata. Kendra Studio este locul unde visurile tale vor deveni realitate, dar treptat și doar dacă te vei implica 100% în ceea ce faci.

Training Videochat

In cel mai bun studio de videochat nu vei lucra niciodata pe cont propriu, in spatele succesului tau stand o intreaga echipa! Suntem profesionisti, avem o viziune moderna si ne place ceea ce facem. Telul nostru este comun: vrem sa câștigăm bani multi si sa ne permitem orice ne dorim.

Modelele noastre au câștiguri fabuloase tocmai pentru ca au inteles acest lucru. Bunastarea studioului înseamnă, de fapt, bunăstarea lor, iar daca toti cei implicați funcționează ca o echipa, succesul este garantat, iar ambele parti au de câștigat.

Vei avea parte de trainer personal inca din prima zi si trainer de tura 24/7, suport tehnic si o echipa întreagă ce veghează asupra ta.

Legalitate Videochat

Exista nenumărate studiouri unde modelele nu lucrează pe baza unui contract. Unele accepta aceasta condiție încă de la angajare, iar altele semnează contracte false si nu primesc niciodată propriul lor exemplar. La Kendra Studio se lucrează legal, pe baza unui contract, pe care îl semnam încă din prima zi de munca în doua exemplare, iar unul rămâne întotdeauna la model.

Suntem plătitori de taxe si impozite, exact ca in cazul oricărui alt loc de munca legal. Daca te avantajează, îți oferim si posibilitatea sa lucrezi pe propria firma sau contract de munca. Toate variantele au avantaje si poți opta pentru oricare din ele, în funcție de nevoile tale.

Plati

Plata se efectuează întotdeauna la timp, in mod normal bilunar modelele având și opțiunea de a fi plătite săptămânal sau chiar la zi prin virament bancar sau cash. Toate bonusurile oferite la angajare sunt onorate fără ezitare.

Odata ce ai încheiat contractul cu cel mai bun studio de videochat din București, poti sa ai toată încrederea ca vei lucra într-un cadru serios, unde modelele sunt respectate si ajutate permanent sa evolueze. Toate angajamentele pe care le facem in momentul angajării sunt 100% reale. Vrem sa avem o colaborare bazata pe încredere, pentru ca doar astfel vom putea sa atingem culmile succesului.

Nu te obliga nimeni sa faci ceea ce nu vrei

Munca in cel mai bun studio de videochat a devenit o plăcere pentru modelele noastre. Aici te vei simți ca acasă si nu vei fi niciodată obligata sa faci lucruri cu care nu ești de acord. Kendra Studio nu-si propune sa facă bani cu orice preț, pentru ca știm ca o astfel de atitudine ne-ar aduce succesul doar pe termen scurt.

Intimitatea, imaginea si integritatea modelelor sunt importante pentru noi. Avem încredere in responsabilitatea deciziilor lor, asa ca le oferim libertatea sa decidă cum este cel mai bine pentru ele.

Acesta este si motivul pentru care modelele noastre vin întotdeauna cu plăcere la munca. Atmosfera in cel mai bun studio de videochat este întotdeauna familiala. Nu facem diferența intre modele, si asta pentru ca fiecare fata este unica in felul ei si ne dorim sa o ajutam sa profite de atuurile sale.

Aspectul fizic

Sunt fete care ne mărturisesc ca isi doresc sa lucreze într-un studio de videochat, insa nu cred ca au aspectul potrivit. Noi nu suntem de părere ca trebuie sa ai mărimi 90-60-90 ca sa câștigi bine. Ceea ce contează este atitudinea și deschiderea pe care o ai pentru jobul tău. Trebuie sa știi cum sa seduci bărbații indiferent de culoarea parului tău, înălțime sau mărimea sânilor.

Bineînțeles ca si aspectul fizic va avea întotdeauna importanta. Asta nu însemnă însă ca punem bariere sau ca ridica pretenții de genul dimensiunilor corporale specifice modelelor de pe podium sau altele de acest fel.

Ne interesează in schimb ca modelul sa aibă un aspect îngrijit si curat. Mai departe se ocupa trainerii noștri.

Echipa Kendra

Trainerii noștri vor avea grija ca tu sa devii o maestra a seducției. Kendra, cel mai bun studio de videochat bazat pe site-uri freemium are in spate o echipa puternica, profesionista si dornica sa exceleze. Vei învăța cum sa te machiezi si îmbraci ca sa ai mereu o apariție seducătoare si cum sa abordezi fiecare situatie in parte. Vei deprinde arta unei conversatii captivante si vei ajunge sa castigi intre 4000 si 20000$ lunar, precum celelalte modele ale noastre. Specialisti IT, programatori, profesori, fotografi, videografi – toti sunt alaturi de tine si te vor ajuta sa dai viata visurilor tale.

Kendra Studio – Videochat Bucuresti de lux

Da, ne place sa credem ca facem parte din studiourile de lux, oferim o mare atenție detaliilor si investițiilor, cu atât mai mult cu cât suntem adepții lucrurilor bine făcute. Kendra Studio investește in tot ceea ce însemnă design interior și amenajări interioare, tocmai pentru a crea mediul perfect atât de lucru, cât și de relaxare.

Fiecare model are propria camera de lucru curata și amenajata cu bun gust si curata. Vei lucra într-un mediu în care te vei simți excelent.

 

Ce spui? Vrei să faci parte din cel mai bun studio de videochat din București? Vino în sediul nostru și convinge-te singură că alături de noi vei deveni o femeie de succes în cel mai scurt timp!

Aplica acum!